Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A koncertezés mellett új lemezt is készít jövőre a Biohazard klasszikus felállása

Hivatalosan is bejelentette visszatérését a Biohazard eredeti felállása, akiknek 2023-as újjáéledéséről eddig csak fesztiválok nyilvánosságra hozott programjából tudtunk. Evan Seinfeld, Billy Graziadei, Bobby Hambel és Danny Schuler új zenén is dolgozik.

1117bio

Fennállásának harmincötödik évfordulóját és a klasszikus Urban Discipline lemez harmincéves születésnapját ünnepli a napokban a brooklyni Biohazard, akik 2023-ban ismét aktív koncertezésbe kezdenek. A zenekar legklasszikusabb felállásában tér majd vissza a koncertszínpadokra, vagyis Evan Seinfeld énekes/basszer, Billy Graziadei énekes/gitáros, Bobby Hambel gitáros és Danny Schuler dobos teszi majd tiszteletét számos európai helyszínen, illetve néhány észak-amerikai bulin. A csapat emellett egy dokumentumfilmen is dolgozik a hosszú pályafutás legemlékezetesebb momentumairól, illetve tervbe vettek egy új nagylemezt is. Utóbbi az első lenne a sorban a 2012-es Reborn In Defiance óta.

„Az évek során nagyszerű zenét alkottunk közösen, és számos kiváló turnén adtunk hihetetlen bulikat – mondja Billy. – Miután sokáig a Powerflóval és a BillyBio szólóprojektemmel dolgoztam, most minden a megfelelő időben került a helyére, ezért úgy döntöttem: ideje visszahozni azt a régi energiát.” „Megtisztelő ismét a zenekarral játszani, alig várom, hogy ismét színpadra álljak a srácokkal, és tegyük a dolgunkat” – így Hambel. „Az élet rövid, sok minden történik, és mielőtt észbe kapnál, már túl késő, így aztán elképesztően hálás vagyok, hogy kapunk egy újabb esélyt erre az egészre, megbocsátva a múltat, a jövőbe tekintve – teszi hozzá Danny. – Hiányzott a zenekar és a közösen eltöltött nagyszerű éveink, így nagyon várom a bulikat, az utazást, és hogy világszerte ismét találkozzunk a barátainkkal.” „Tíz éve játszottunk utoljára együtt így, és rendkívüli módon örülök neki, hogy lehetőségünk van visszatérni a Biohazard gyökereihez – mondja Evan. – Nemcsak a többiekkel, de a rajongókkal is ismét együtt lehetek majd. Őrületes évtizedek állnak mögöttünk, most pedig ismét együtt a fantasztikus négyes!”

A Biohazard részvétele egyelőre négy európai fesztiválon biztos: augusztus 4-én a czaplineki Pol’and’Rockon, az augusztus 10-ei jaroměři Brutal Assaulton, az augusztus 13-ai Catton Park-i Bloodstockon és az augusztus 19-ei eindhoveni Dynamón.

 

Hozzászólások 

 
#5 Equinox 2022-11-17 19:50
A lemez kevésbé fontos, inkább az eredeti felállsú koncert, ami izgalmas.
Idézet
 
 
#4 Martin 2022-11-17 16:18
Idézet - miso:
Imádom a korai lemezeiket, a Disorderig 10 pont az összes.

Csak ne okoskodják túl, nem kell dallam, meg semmi modern, csak csapassák ami jön belőlük.
Várós.


Nekem Evan eléggé úgy tűnik manapság mint aki abszolút megbékélt a világgal úgyhogy nem valószínű hogy dühös, tombolós album lesz belőle. Nekem már mindegy milyen lesz a stílusa csak jó legyen, ha lesz olyan mint az Evan féle Attika lemez volt én már elégedett leszek.
Idézet
 
 
#3 Tulus 2022-11-17 15:57
Új lemez? Fuck yeah :)
Idézet
 
 
#2 miso 2022-11-17 11:10
Imádom a korai lemezeiket, a Disorderig 10 pont az összes.

Csak ne okoskodják túl, nem kell dallam, meg semmi modern, csak csapassák ami jön belőlük.
Várós.
Idézet
 
 
#1 bogar 2022-11-17 10:11
Esetleg egy Fezen, vagy egy Budapest Park!?
Bakancslistás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.