Shock!

november 25.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A klip koncepcióját David Lynch ars poeticájára alapoztuk”

Új lemezzel jelentkezik hamarosan a nevéből a Room Of toldatot elveszített Mad Robots. A zenekartól máris meghallgatható az első előzetes szerzemény.

0324mr

A napokban peculiar ways címmel jelentkezett új dallal a korábban Room Of The Mad Robots néven zenélő csapat, a Pareidolia című friss lemez pedig várhatóan az áprilisi HammerWorld Magazin ajándék CD-mellékleteként jelenik meg. „Ez lesz a nyitószám a lemezen, tőlünk szokatlan rövid és direkt szösszenet, de azért egy-két csavar van benne természetesen", mondja a zenekar. „A klip alapötlete Pt-től származik, aki a teljes munkafolyamatban elejétől a végéig aktívan meghatározó volt. A koncepciót Kozmér Joe-val konkretizálták, és valósították meg egy viszonylag nagy, és hiperlelkes csapat támogatásával. A klip koncepcióját David Lynch ars poeticájára alapoztuk (amelyet amúgy zeneileg is magunkénak érzünk), a képi világ, beállítások és maguk a jelenetek nem bírnak konkrét jelentéssel, nincs szájba rágott, direkt mondanivaló, helyette benyomásokkal, hangulatokkal, álomszerű képsorokkal közvetítődik a gondolat, mely csak a néző/hallgató saját szűrőjén keresztül nyernek értelmet, így valójában az alkotás csak a műélvező személyiségével együtt lesz teljes."

A zenekar tagjai szerepelnek a klipben, de nem látszanak. „Ez is szándékos, nem szeretnénk elterelni a figyelmet a lényegről. És a lényeg számunkra a művészetben mindig is az alkotás, és sosem az alkotó. Cserébe viszont lehet találgatni, hogy ki kicsoda-micsoda, illetve van egy arcát is vállaló – a budapesti undergroundban széles körben ismert – csodás főszereplőnk, akinek ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy vállalta a szerepet!", mondják.

 

Hozzászólások 

 
#1 cápaidomár 2020-03-25 23:03
Se mad, se robot. Viszont szerteágazó. Mint egy szétszedett robot... :-D

(Kapcsolódnak az [email protected]?)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.