Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A klip koncepcióját David Lynch ars poeticájára alapoztuk”

Új lemezzel jelentkezik hamarosan a nevéből a Room Of toldatot elveszített Mad Robots. A zenekartól máris meghallgatható az első előzetes szerzemény.

0324mr

A napokban peculiar ways címmel jelentkezett új dallal a korábban Room Of The Mad Robots néven zenélő csapat, a Pareidolia című friss lemez pedig várhatóan az áprilisi HammerWorld Magazin ajándék CD-mellékleteként jelenik meg. „Ez lesz a nyitószám a lemezen, tőlünk szokatlan rövid és direkt szösszenet, de azért egy-két csavar van benne természetesen", mondja a zenekar. „A klip alapötlete Pt-től származik, aki a teljes munkafolyamatban elejétől a végéig aktívan meghatározó volt. A koncepciót Kozmér Joe-val konkretizálták, és valósították meg egy viszonylag nagy, és hiperlelkes csapat támogatásával. A klip koncepcióját David Lynch ars poeticájára alapoztuk (amelyet amúgy zeneileg is magunkénak érzünk), a képi világ, beállítások és maguk a jelenetek nem bírnak konkrét jelentéssel, nincs szájba rágott, direkt mondanivaló, helyette benyomásokkal, hangulatokkal, álomszerű képsorokkal közvetítődik a gondolat, mely csak a néző/hallgató saját szűrőjén keresztül nyernek értelmet, így valójában az alkotás csak a műélvező személyiségével együtt lesz teljes."

A zenekar tagjai szerepelnek a klipben, de nem látszanak. „Ez is szándékos, nem szeretnénk elterelni a figyelmet a lényegről. És a lényeg számunkra a művészetben mindig is az alkotás, és sosem az alkotó. Cserébe viszont lehet találgatni, hogy ki kicsoda-micsoda, illetve van egy arcát is vállaló – a budapesti undergroundban széles körben ismert – csodás főszereplőnk, akinek ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy vállalta a szerepet!", mondják.

 

Hozzászólások 

 
#1 cápaidomár 2020-03-25 23:03
Se mad, se robot. Viszont szerteágazó. Mint egy szétszedett robot... :-D

(Kapcsolódnak az After@llhoz?)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.