Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A kiadó nem engedte, hogy az Anthraxszel dolgozzak”

Az Anthrax utóbbi években produkált énekescirkusza közepette sokan talán már el is felejtették, hogy a Joey Belladonna, John Bush és Dan Nelson között őrlődő thrasherek egy időben azt is fontolgatták: a Stone Sour és a Slipknot frontemberével, Corey Taylorral rögzítik a következő nagylemezüket. Corey saját bevallása szerint a mai napig bánja egy kicsit, hogy a dolog nem történhetett meg.

„Végül semmit sem vettem fel az Anthraxszel", mondta Corey a Radio Metalnak. „Egyike ez azon dolgoknak, amit nagyon szerettem volna, de végül nem nyílt rá esélyem... Amikor küldtek nekem néhány riffet és kész zenét, egyből arra gondoltam, mennyire nagyszerű lenne ez, méghozzá nemcsak barátként, hanem rajongóként is: meglátni, mi lesz ezekből a demókból a közreműködésem révén... De a kiadóm végül nem engedte, hogy belefolyjak a projektbe, szóval nem tudtam megcsinálni. Visszatértem a Slipknot ügyeihez, elkészítettük az All Hope Is Gone lemezt, ők pedig visszahívták Joey Belladonnát. A Worship Music pedig szerintem a legjobb albumuk. Habár semmit sem vettem fel velük, azt azért mondtam nekik, hogy szeretnék segíteni nekik a dalszerzésben a jövőben... De hát a kiadó egy új Slipknot albumot akart. Amikor szóba került ez az ötlet az Anthraxszel, épp a Come What(ever) May periódus végén jártam, és még el sem kezdtünk demózni a Slipknottal. Vagyis amikor már arra készültem, hogy elrepülök Chicagóba, és elkezdek dolgozni az Anthraxszel, közölték, hogy nem adnak rá engedélyt. Először baromi dühös voltam emiatt, de aztán belenyugodtam. De érdekes lett volna látni, mire jutok az Anthraxszel, az biztos."

A Stone Sour új nagylemeze, a dupla House Of Gold & Bones első része október 22-én jelenik meg. Josh Rand gitárossal készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 GTJV82 2012-10-09 08:46
Szerintem sokat nem veszítettünk, Corey hangja / hangterjedelme azért nincs még azon a szinten, mint Belladonnáé.
Joey az igazi,
Idézet
 
 
+1 #1 resunikufesin 2012-10-08 13:02
Slip? NOT!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.