Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A két új dal az I Loved You At Your Darkest folytatását hozza, nem többet, nem kevesebbet”

Új minialbummal jelentkezett a Behemoth. Az A Forestről a címadó The Cure-feldolgozás után máris meghallgatható az Evoe című dal is.

behemoth_k_2019_02

behemoth_cMájus 29-én, A Forest címmel digitális EP-vel jelentkezett a lengyel Behemoth, amelyre négy szerzemény kerül fel. Ezek közül az egyik a The Cure klasszikus címadó dalának stúdióváltozata a Shining pszichopata agytrösztje, Niklas Kvarforth vendégeskedésével, a másik a dal egy élő változata, emellett pedig két vadiúj Behemoth-szerzemény, a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha és az Evoe. Most utóbbit is közzétették.

„Mindig kihívást jelent metálon kívüli zenéket feldolgozni, és még nagyobb a kihívás, ha a zene legendás”, mondja Nergal. „Ez ösztönzött minket erre az egészre. Sokan próbálkoznak ilyesmivel, és sokan bele is buknak. Nekem személy szerint nagyon tetszik a végeredmény, az egyik kedvenc Behemoth-feldolgozásom a Killing Joke Total Invasionje és a Siekiera Ludzie Wschoduja mellett. Niklas őrült megjelenése, hozzáállása és kisugárzása kulcsfontosságú volt a dal értelmezésében. Ő az egyetlen, aki megadhatta a számnak az eredeti mélységét. A két új dal pedig az I Loved You At Your Darkest folytatását hozza, nem többet, nem kevesebbet. Remélhetőleg mindez némi kis megnyugvást nyújt majd sokaknak ezekben a furcsa időkben. Vigyázzatok magatokra, maradjatok derűsek, üdvözlégy, Sátán!”

A Behemoth februárban Budapesten is fellépett a Slipknot vendégeként.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kormorán 2020-05-31 12:08
Ez az Evoe feltűnően jó dal lett. Jobban tetszik, mint ... igazából bármi a Darkest lemezről.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.