Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Helyszínelőkhöz írt zenét Tony Iommi

0528iommiMiközben rápihen a Black Sabbath jövő évi újonnani aktivizálódására, és közben csak úgy mellékesen órákat is ad az egyik brit egyetemen, Tony Iommi a zeneírással sem állt le. A gitáros éppen a CSI sorozathoz gyártott némi muzsikát.

A Black Sabbath és a Magyarországon is népszerű Helyszínelők kapcsolata tavalyra nyúlik vissza: a 13 lemez felvezető kampányát összekapcsolták a CSI aktuális évadfináléjával, amelyben a D.B. Russellt alakító Ted Danson és a Conrad Ecklie-t játszó Marc Vann egy olyan gyilkosságsorozat elkövetőjét keresték, aki az Isteni színjátékban szereplő minták alapján végzett áldozataival. A nyomozás során a két zsaru egy Black Sabbath-koncertre is elvetődött, ahol a zenekar éppen a friss End Of The Beginninget játszotta. Ezt követően a Dear Father dal is szerepelt a sorozat egyik tavaly őszi epizódjában. Mivel a Sabbath felbukkanása roppant pozitív visszhangokra talált, a sorozat készítői megkeresték Iommit, hogy folytassák az együttműködést.

„Stúdiózgatok, próbálom kipihenni magam a turnék után, de egyelőre még csak ötleteket gyártok, nem annyira dalokat”, tette közzé a gitáros aktuális elfoglaltságairól. „Szeretek a zenémmel sokféle hangulatot lefesteni, és csak később döntöm el, melyik rész pontosan hová passzol. Egy konkrét ötlet azonban a CSI november 2-án bemutatandó epizódjában bukkan majd fel. Megkérdezték, érdekelne-e egy ilyen munka, így aztán megnéztem az anyagot, és prezentáltam nekik egy ötletet, ami a jelek szerint tetszett is nekik. Nem túl hosszú a dolog, de érdekes volt zene helyett képek alapján dolgozni. És szívesen csinálnék a jövőben is hasonlókat.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 wrom 2014-10-30 18:02
A Riffek Ura!!!
Idézet
 
 
+3 #1 pacalospizza 2014-10-30 13:47
zseni a fazon
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.