Shock!

december 08.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Helloween is jön az idei Rockmaratonra

0331helloweenTeljes a Rockmaraton programja, és jó hír, hogy a szervezők utolsó külföldi igazolásként egy igazi nagyágyút jelentettek be: július 17-én a hamarosan új lemezzel jelentkező Helloween is fellép az idén Dunaújvárosban megrendezendő fesztiválon.

A Helloween is felsorakozott az idei Rockmaraton fellépőinek sorába, így most már teljesnek tekinthető a fesztivál felállása. Az egyik legnépszerűbb német zenekar új, sorrendben tizenötödik nagylemeze My God-Given Right címmel jelenik meg május 19-én, így az újabb magyarországi fellépésre már ennek turnéja keretében kerül sor. Michael Weikathék július 17-én játszanak Dunaújvárosban, és garantált, hogy idén nem lesz másik hazai koncertjük, így aki látni szeretné őket, a Rockmaratonra kell ellátogatnia.

Ami a fesztivál többi fellépőjét illeti, a teljesség igénye nélkül ott lesz a rendezvényen a Biohazard, a Death Angel, a Destruction, a Hatebreed, a Mayhem, a Dark Funeral, a Powerwolf, a The Black Dahlia Murder, a The Exploited, a Nuclear Assault, az Unearth, a Kataklysm, az Arkona és a Korpiklaani is. A hazai színteret többek között olyan előadók képviselik, mint az Ossian, az Omen, a Depresszió, a Moby Dick, a Road, a Leander Rising, a Dalriada, az Auróra, a Wisdom, a Lord, az Akela, az Alcohol, az Apey And The Pea, a Prosectura, a Paddy And The Rats, a Rómeó Vérzik, a Niburta, a Tales Of Evening és még sokan mások.

A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért lehet megváltani, de a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérlet, illetve a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass is megvásárolható. Információk és részletek folyamatosan itt, meg persze nálunk is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.