Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A hármas Terrorizer lemezen tér vissza Pete Sandoval

A francia Season Of Misthez szerződött a legendás grindcore/extrém metal formáció Terrorizer. A csapat ismét új felállásban készített harmadik nagylemeze 2012 elejére várható, és ezen tér majd vissza a színre a Morbid Angel jelenleg hátproblémák miatt inaktív dobosistene, Pete „Commando" Sandoval is.

A Terrorizer 1989-es debütáló nagylemeze, a World Downfall a grindcore, death metal és egyéb extrém metal stílusok alapvető mestermunkái közé tartozik, a banda azonban gyakorlatilag már nem létezett, mire megjelent, mivel Pete Sandoval és David Vincent basszusgitáros akkor már sokkal inkább a beinduló Morbid Angelre koncentráltak. A zenekar megújult felállásban jelentette meg Darker Days Ahead című második albumát 2006-ban, de mivel Jesse Pintado gitáros (lásd még Napalm Death) a kiadás előtt alig egy héttel májelégtelenségben elhunyt, turnézni már nem tudtak. A csapat ismét némaságba merevedett, Sandovalnak pedig komoly hátproblémái miatt még Morbid Angel-beli aktív tevékenységét is fel kellett függesztenie, bár hivatalosan a floridai death metal zenekar tagja maradt.

A Terrorizer aktuális inkarnációjában a dobos mellett az előző anyagon hörgő-hányó Anthony „Wolf" Rezhawk énekes és az új gitáros, a Pintado megüresedett helyét átvett Katina Culture (Resistant Culture) mellett basszerként ismét ott muzsikál David Vincent is. A zenekar 2012 elején adja ki harmadik lemezét a Season Of Mistnél, akik a Morbid Angel friss anyagát, az Illud Divinum Insanust is gondozzák. Jó hír, hogy a banda végre turnét is tervez a hármas albummal, amin az elképzelések szerint már Sandoval is részt vehet majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.