Shock!

augusztus 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A hármas Terrorizer lemezen tér vissza Pete Sandoval

A francia Season Of Misthez szerződött a legendás grindcore/extrém metal formáció Terrorizer. A csapat ismét új felállásban készített harmadik nagylemeze 2012 elejére várható, és ezen tér majd vissza a színre a Morbid Angel jelenleg hátproblémák miatt inaktív dobosistene, Pete „Commando" Sandoval is.

A Terrorizer 1989-es debütáló nagylemeze, a World Downfall a grindcore, death metal és egyéb extrém metal stílusok alapvető mestermunkái közé tartozik, a banda azonban gyakorlatilag már nem létezett, mire megjelent, mivel Pete Sandoval és David Vincent basszusgitáros akkor már sokkal inkább a beinduló Morbid Angelre koncentráltak. A zenekar megújult felállásban jelentette meg Darker Days Ahead című második albumát 2006-ban, de mivel Jesse Pintado gitáros (lásd még Napalm Death) a kiadás előtt alig egy héttel májelégtelenségben elhunyt, turnézni már nem tudtak. A csapat ismét némaságba merevedett, Sandovalnak pedig komoly hátproblémái miatt még Morbid Angel-beli aktív tevékenységét is fel kellett függesztenie, bár hivatalosan a floridai death metal zenekar tagja maradt.

A Terrorizer aktuális inkarnációjában a dobos mellett az előző anyagon hörgő-hányó Anthony „Wolf" Rezhawk énekes és az új gitáros, a Pintado megüresedett helyét átvett Katina Culture (Resistant Culture) mellett basszerként ismét ott muzsikál David Vincent is. A zenekar 2012 elején adja ki harmadik lemezét a Season Of Mistnél, akik a Morbid Angel friss anyagát, az Illud Divinum Insanust is gondozzák. Jó hír, hogy a banda végre turnét is tervez a hármas albummal, amin az elképzelések szerint már Sandoval is részt vehet majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.