Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A hármas Terrorizer lemezen tér vissza Pete Sandoval

A francia Season Of Misthez szerződött a legendás grindcore/extrém metal formáció Terrorizer. A csapat ismét új felállásban készített harmadik nagylemeze 2012 elejére várható, és ezen tér majd vissza a színre a Morbid Angel jelenleg hátproblémák miatt inaktív dobosistene, Pete „Commando" Sandoval is.

A Terrorizer 1989-es debütáló nagylemeze, a World Downfall a grindcore, death metal és egyéb extrém metal stílusok alapvető mestermunkái közé tartozik, a banda azonban gyakorlatilag már nem létezett, mire megjelent, mivel Pete Sandoval és David Vincent basszusgitáros akkor már sokkal inkább a beinduló Morbid Angelre koncentráltak. A zenekar megújult felállásban jelentette meg Darker Days Ahead című második albumát 2006-ban, de mivel Jesse Pintado gitáros (lásd még Napalm Death) a kiadás előtt alig egy héttel májelégtelenségben elhunyt, turnézni már nem tudtak. A csapat ismét némaságba merevedett, Sandovalnak pedig komoly hátproblémái miatt még Morbid Angel-beli aktív tevékenységét is fel kellett függesztenie, bár hivatalosan a floridai death metal zenekar tagja maradt.

A Terrorizer aktuális inkarnációjában a dobos mellett az előző anyagon hörgő-hányó Anthony „Wolf" Rezhawk énekes és az új gitáros, a Pintado megüresedett helyét átvett Katina Culture (Resistant Culture) mellett basszerként ismét ott muzsikál David Vincent is. A zenekar 2012 elején adja ki harmadik lemezét a Season Of Mistnél, akik a Morbid Angel friss anyagát, az Illud Divinum Insanust is gondozzák. Jó hír, hogy a banda végre turnét is tervez a hármas albummal, amin az elképzelések szerint már Sandoval is részt vehet majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.