Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A fogyasztás kényelméről szól az Alone In The Moon új klipdala

0725aloneinthemoonZeitgeist Pop címmel tekinthető meg az Alone In The Moon új klipje. A dal az idén fizikai formátumban is megjelenő, nemrég általunk is alaposan megdicsért Collection Of Great Generational Anthems album nyitódala.

„A Zeitgeist Pop a fogyasztás kényelmességéről szól: a pénzedért cserébe nem kell dolgoznod magadon, elég, ha hátradőlsz és veszel egy„csomagot, ami az öltözködéstől, a zenei/filmes/irodalmi/videójátékos ízléseden, a barátaidon át, a munkádig, a viselkedésedig pontos szabályzatot nyújt", mondja a klipesített dalról Várhidi Adrián énekes/gitáros. „Nem kell gondolkodnod, csak érezned. Tökmindegy, hogy például egy rockbanda mennyire lázadónak és függetlennek tűnik, mindenki a rendszer része. Nekünk is szabályokat kell követnünk, ha sikeresek akarunk lenni. Ezt a dalt az a dilemmám inspirálta, hogy a lemezen olyan dolgokat is kritizálok, amiktől én is függök: üzlet, PR, marketing, közösségi portálok. Emiatt szerettem volna nyilvánvalóvá tenni, hogy minden, amiről énekelek, idézőjelbe van téve."

A zenekart legközelebb július 30-án, az érdi Borgödörben lehet elcsípni élőben, aztán augusztus 10-én egy akusztikus fellépésük lesz a budapesti Római Street Food Porton, majd egy kecskeméti fesztiválkoncert következik augusztus 13-án.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.