Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Dreyelands énekese lett az Eden’s Curse új frontembere

0720nikolaNikola Mijic, a magyar Dreyelandsből ismert szerb frontember lett a multinacionális melodikus metalos Eden's Curse új énekese, és már ő énekel majd a csapat következő albumán, amely Symphony Of Sin címmel jelenik meg október 3-án az AFM kiadó gondozásában.

„A sok meghallgatás során Nik teljesítménye ugrott ki igazán az eredetisége miatt", mondja Pete Newdeck dobos az új frontemberről. „A hangja erőteljes, lélekkel telített, és valami mást mutatott, mint a többiek. Ezért választottuk végül őt, mert eltér a többiektől, megváltoztatja a zenekar arculatát, és talán segíti előrelépni a csapatot." „Nikola fantasztikus tehetség, az egyik legjobb énekes, akit az utóbbi időkben hallottam", teszi hozzá Thorsten Koehne gitáros. „Roppant sokoldalú abban, amit csinál, és tökéletesen passzol a zenekarba, hiszen maga az Eden's Curse is nagyon változatos, nem kizárólag egy stílusban utazunk. Szóval olyan énekest kerestünk, aki szintén képes erre, és van hangterjedelme is. Nikola tökéletes választás, mert rengeteg mindent tud a hangjával a bluestól a metalig, és e kettő között mindennel." „Megtisztelő, hogy az Eden's Curse metal utazásának részesévé válhatok a következő albummal, amely október 4-én jelenik meg. Alig várom, hogy veletek zúzzak, srácok!", mondja csatlakozásáról Nikola.

A csapatban nem a frontember az egyedüli új tag, Alessandro Del Vecchio billentyűs helyére ugyanis a walesi Steve Williams került, akit a Power Questből lehet ismerni, de egy időben a Dragonforce-ban is játszott. A megújult felállású Eden's Curse már le is forgatott egy klipet Glasgowban az Evil & Divine című új dalhoz, amely digitális single-ként vezeti majd fel a Symphony Of Sin lemezt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 vova666 2013-07-20 10:22
Szerb frontember aki egyébként tökéletesen beszél magyarul.
Idézet
 
 
+2 #1 Joel Simoni 2013-07-20 08:20
Nagyszerű lehetőség ez a srácnak, tényleg nagyon jó énekes, megérdemli, hogy megismerjék a nevét szélesebb körben is. Remélhetőleg az Eden's Curse dalszövegeket megtanulja rendesen, mert sajnos a Dreyelands bulikon ez nagyon zavaró volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.