Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Demonica is fellép Budapesten a Forbiddennel

Azt már tudjuk pár hete, hogy szeptember 4-én annyi év után végre Budapestre is eljut minden idők egyik legagyasabb Bay Area thrash zenekara, a Forbidden, akik előtt a Nevermore-követő norvég Communic játszik, most azonban újabb névvel bővült a fellépők sora: a koncerten tiszteletét teszi a Demonica, a Mercyful Fate főnök Hank Shermann és a Forbidden gitáros Craig Locicero thrash projektje is.

A szeptember 4-ei Forbidden koncert az év egyik legnagyobb thrash eseményének ígérkezik, a Demonica csatlakozásával pedig igazi különlegességgel bővül a műsor, hiszen Hank Shermann és Craig Locicero közös csapata eddig nem igazán kényeztette el koncertekkel a közönséget. Most azonban ők is itt lesznek, vagyis Locicero két bandával is színpadra lép majd az este folyamán, akárcsak a dobos Mark Hernandez, aki szintén érdekelt mindkét formációban. Hank Shermann-nek ez lesz a második jelenése Budapesten 1999 óta, amikor is a Mercyful Fate-tel a Metallica előzenekaraként játszottak az MTK Stadionban. „Nagy Forbidden rajongó vagyok, és mivel az énekesünk régről ismerte Craiget, valahogy természetes volt, hogy őt kérjük fel a csatlakozásra. Azonnal igent mondott, azt pedig már ő javasolta, hogy Mark Hernandez legyen a dobosunk", mondta a projekt megalakulásáról a Shock!-nak adott interjújában Shermann. A Demonica első lemeze, a Demonstrous tavaly jelent meg.

A három remek banda fellépésére igen baráti áron, mindössze 2900 forintért kaphatók a jegyek, a koncert napján 3900-ba kerülnek majd. Erre mondják, hogy kihagyhatatlan ajánlat... További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.