Shock!

szeptember 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A déli féltekén is hatalmasat tarolt a Guns N’ Roses

0307axlduffBefutottak az adatok a Guns N' Roses ausztráliai turnéjáról, és az eredmények itt is igen komolyak: a zenekart több mint 350 ezren nézték meg összesen kilenc koncerten.

Dubaiban a hétvégén lezárta első idei turnékörét a Guns N' Roses, amelyet a Távol-Keleten kezdtek, majd Új-Zélandon és Ausztráliában folytattak. Az utóbbi két országból most befutottak a nézettségi adatok, amelyek még a helyi promoterek legmerészebb álmait is felülmúlták: a zenekar több mint 353 ezer jegyet értékesített a kilenc bulira. Ezek közül a melbourne-i MCG Stadiumban adott koncert volt a legnagyobb, ahol több mint 74 ezer néző nézte meg W. Axl Rose-ékat a Not In This Lifetime turné egyetlen neccesebben lement buliján, és ezzel a Guns lett az első nemzetközi előadó, aki megtöltötte a helyszínt. Sydneyben, az ANZ Stadiumban két estén szintén összesen 85 ezer ember nézte meg a csapatot, a két új-zélandi buli közül pedig az aucklandi döntött rekordot a Western Springs Stadiumban, több mint 50 ezer fizető nézővel.

„Meglepődtünk az eredményeken", vallotta be Paul Dainty, a szervező TEG Dainty koncertszervező cég vezérigazgatója. „A Guns N' Rosesnak mindig is komoly bázisa volt Ausztráliában, és most úgy tűnik, miután lement ez a mesés turné, nagyobb a táboruk, mint valaha. Minden este hozták a védjegyszerű hangzásukat és az ehhez kapcsolódó előadásmódot: nem tudok eléggé elismerően szólni a profizmusukról, a szenvedélyességükről. Remélem, hamarosan ismét nálunk köszönthetjük őket."

A zenekar következő fellépése már Európában lesz: az itteni kör május 27-én, Írországban startol.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 biker 2017-03-07 18:05
Ez ìgy eddig teljes diadalmenet....meg kellene koronàzni egy új albummal!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.