Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Deep Purple, Bruce Dickinson és neves tenor a Jon Lord emlékkoncert fellépői között

2014. április 4-én nagyszabású emlékkoncertet rendeznek a londoni Royal Albert Hallban a tavaly nyáron elhunyt Jon Lord emlékére. A rendezvény fellépőinek listája még nem végleges, de a Deep Purple teljes hangszeres szekciójának részvétele már biztos, további nagyságokkal egyetemben.

Ian Paice, Roger Glover, Don Airey és Steve Morse, vagyis a Deep Purple hangszeresei már biztosan ott lesznek jövő év április 4-én a londoni Royal Albert Hallban, ahol a rockszíntér kiválóságai egy nagyszabású koncerten tisztelegnek majd a néhai Jon Lord élete és munkássága előtt. További biztos fellépőnek tekinthető az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson, Rick Wakeman billentyűfenomén, az énekes Joe Brown, a jónevű brit tenor, Alfie Boe, illetve az angol rádiózás történetének egyik élő legendája, „Whispering” Bob Harris.

Minden idők egyik legnagyobb hatású rockzenésze, a hard rock billentyűjáték atyja és pionírja, Jon Lord 71 éves korában, 2012. július 16-án hunyt el egy, a hasnyálmirigyrákjával és annak kezelésével összefüggésben kialakult tüdőembólia következtében. Utolsó lemeze, a Deep Purple legendás Concerto For Group And Orchestrájának új verziója már csak posztumusz, tavaly ősszel jelenhetett meg.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 ANTIPOP 2013-06-21 15:42
Őrülnék annak is, ha Robert Plant, mint civil, tiszteletét tenné az eseményen, ha az évtizedes köpködések és a Purple helyett igazságtalanul a "csarnokba" beszavazott Heart STH-jét meghallgatta...
Idézet
 
 
+5 #1 2013-06-21 06:59
Én arra lennék kíváncsi, hogy Ritchie Blackmore hajlandó lesz -e az ego helyett a közös zenei megemlékezést választani, mert az nagy dolog lenne!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.