Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A bűn városában kezdte meg a munkát a Papa Roach

Megkezdte a munkálatokat új nagylemezén a Papa Roach. Az egykori nu metal szupersztárok Kevin Churkóval dolgoznak Las Vegasban, a producer The Hideout nevű stúdiójában.

„Las Vegasban 24/7-ben folynak a történések, ami elvonhatja az ember figyelmét, de nem vagyok az a szerencsejátékos típus”, mondta Jacoby Shaddix énekes a munkáról. „Leszarom a kaszinókat. Viszont él néhány nagyon jó, közeli barátom Las Vegasban, és az egész bűn városa-feeling mellett van Vegasnak egy teljesen hétköznapi, nyugis része is, nem csak a Stripből áll az egész…”

Ami a zenei irányvonalat illeti, még nem világos, merre indul majd a zenekar a másfél éve kiadott, meglehetősen langyos The Connection után, amellyel egyébként a mai napig maradéktalanul elégedettek. „Azt mondanám, hogy egy súlyosabb irány felé indulunk majd, már beszéltünk is erről a zenekarban, de amíg nem írjuk meg a dalokat, semmi sem biztos”, mondta korábban Shaddix. „Híresek vagyunk róla, hogy bevonulunk a stúdióba valamilyen határozott szándékkal, aztán a zene végül más irányba visz minket. A Papa Roach nem olyan, mint az AC/DC, ahol minden egyes alkalommal pontosan tudod, mit kapsz majd. Kicsit spontán módon állunk neki mindig a dalszerzésnek…”

Az album megjelenése az év második felében várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.