Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A borítón látható alak magába sűríti a rock’n’roll, de valójában az egész zenetörténet dekadenciáját”

Feldolgozásokat rejtő EP-vel jelentkezik a The Trousers. A kiadványról elsőként egy Sex Pistols-dal átértelmezése hallgatható meg.

0625trousers

Gőzerővel zajlanak a klasszikus, nyers rock'n'roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers hetedik albumának előkészületei. Kőváry Zoliék olyannyira termékeny időszakukat élik, hogy a korong előtt, még a nyáron kijönnek egy feldolgozás EP-vel Garage Nights Revisited címen. Ennek előfutára érkezett meg most a Pretty Vacant formájában. „A Pretty Vacant eredetijét a Sex Pistols jegyzi, amit jó ideje nagy sikerrel játszunk a koncertjeinken – mondja Zoli. – A kislemez borítóját dobosunk, Gulyás Antal Samu készítette az MI segítségével. A borító háttérsztorija, hogy Lázár András basszusgitárosunkkal, aki a háttér-vokálért is felelős, vicces kedvünkben gyakran énekeljük az I Get Around dalunk When your walls come tumbling down sorát ebben a formában: WolfgangTrousers in the house. Ennek kapcsán merült fel bennünk a kérdés, hogy vajon ki lehet Wolfgang Trousers és hogy nézhet ki. Így született meg a borítón látható alak, aki magába sűríti a rock′n′roll, de valójában az egész zenetörténet dekadenciáját."

A Garage Nights Revisited kislemez dalait élőben rögzítették az Artist Factory-ben a zenekar korábbi dobosa, állandó hangmérnök-producere, Cs. Szabó Zoltán vezetésével. Továbbá vendég-vokalistaként az egyik felvételen feltűnik Csányi Rita, az Anahit énekesnője is. További részletek hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.