Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A boldogságom számomra sokkal fontosabb annál, hogy tele legyen dollárral a pénztárcám”

1130skidrowA Skid Row elméletileg még egy EP-vel tartozik a rajongóknak a United World Rebellion szériából, ám a gitáros Snake szerint elképzelhető, hogy a tavaszi énekesváltás miatt változik a terv, és egy teljes lemezzel jelentkeznek. Sebastian Bach visszahozatala pedig természetesen továbbra sem merülhet fel...

„Megpróbáljuk éppen kiagyalni, hogy egy teljes albumot készítsünk, vagy még egy EP-t", mondta Snake a The Aquarian Weeklynek, akik arról faggatták, hogy Johnny Solinger távozásával, Tony Harnell-lel a mikrofonnál folytatódik-e a minialbumos sorozat. „A kiadó teljes nagylemezt akar, amit meg is értek, azt viszont nem tudom, a zenekarnak is jó-e ez. Vannak dalaink, és van egy új tag is a zenekarban, ami totálisan megváltoztatta a dolgok dinamikáját, így miután befejeztük a turnézást, le kell majd ülnünk, hogy kitaláljuk, pontosan mit is akarunk. Onnantól fogva már szerintem minden gyorsan megy majd, de majd meglátjuk..."

Skid Row-interjú persze nem múlhat el Sebastian Bach esetleges visszatérésének feszegetése nélkül, de Snake szerint ez az opció továbbra sem merül fel. „Büszke vagyok a múltunkra, már hogyne lennék az? Hülyeség is lenne megtagadni azt a korszakot. De az más időszak volt, mi öten is más emberek voltunk. Remek időket éltünk meg együtt, de ahogy teltek az évek, eltávolodtunk egymástól, egyre inkább kijöttek az egyéni különbségek. Viszont attól még büszke vagyok arra, amit elértünk, hogy az eredeti öt ember szétment. Anélkül nem lett volna karrierünk. Szívesen is emlékszem vissza azokra az évekre, de néha tovább kell lépned. A boldogságom, a lelkiállapotom számomra sokkal fontosabb annál, hogy tele legyen dollárral a pénztárcám. Ezt sokan nem hiszik el, de ezzel sincs semmi gond. Bárki, aki ismer engem, tisztában van vele, hogy igazat beszélek. A boldogságot nem lehet beárazni. Állandóan azt kérdezgetik tőlünk, hogy mikor lesz újjáalakuló turné, és tudod, mit? Totálisan megértem ezt. Tényleg. És ha én lennék a túloldalon, én is ugyanezt kérdezném. De a mi oldalunkról annyit mondhatok: senki sem akarja ezt."

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Den 2015-11-30 14:05
Nagy kár h, nem akarják a reuniont,Baz karaktere az pótolhatatlan,h abár igaz a hangja már nem a régi,meg a felvágós szarságai mostanság néha már tényleg csak fattyúskodásnak tűnnek,pedig régen igazi őrült volt,lelőni nem lehetett volna:)
Rob Affuso is igazán hiányzik,nameg ahogy ő verte a dobcuccot,nahát úgy nemsokan baszatták hardrockban......
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.