Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A bíróság előtt is tagadták bűnösségüket a Decapitated tagjai

Ártatlannak vallották magukat keddi bírósági meghallgatásukon a Decapitated tagjai. A büntetőügyet leghamarabb december 18-án tárgyalhatják.

0428decapitated

A Decapitated mind a négy tagja ártatlannak vallotta magát október 24-én, amikor a Spokane-i Megyei Bíróság illetékes tanácsa előtt meghallgatták őket. Rafal Piotrowski énekest, Hubert Wiecek basszusgitárost, Waclaw Kieltyka gitárost és Michal Lysejkót nemi erőszakkal és emberrablással vádolják, és csak fejenként százezer dolláros óvadék ellenében védekezhetnének szabadlábon. Útleveleiket át kellett adniuk ügyvédjeiknek, és fogvatartásuk idején nem érintkezhetnek egymással. Piotrowski ügyvédje, Jeffry Finer azt nyilatkozta a The Spokesman-Review-nak, hogy a zenekar tagjaiért várhatóan leteszik majd az óvadékot, de egyelőre további dokumentumok érkezésére várnak Lengyelországból, hogy meggyőzzék a bíróságot. „Ebben a zenekarban többen is felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, és senki sem büntetett előéletű”, fogalmazott az ügyvéd.

Mint ismeretes, a lengyel death metalosok állítólag egy spokane-i koncert után erőszakoltak meg két nőt saját turnébuszukban – ők maguk azóta is cáfolják a vádakat. A tárgyalást valószínűleg december 18-án tartják az ügyben, bár elképzelhető, hogy elhalasztják majd, és csak jövőre kerül rá sor.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.