Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Beastmilkben nyomja tovább a feloszlott The Oath gitárosa

1006linneaMegtalálta új helyét Linnéa Olsson, a rövid pályafutás után jobb létre szenderült The Oath volt gitárosa: csatlakozásával a Beastmilk vált látványosabb fazonú zenekarrá, és már jelenleg is ötösben koncerteznek az In Solitude társaságában.

A svéd-német The Oath karriertörténete a legértelmetlenebbek egyikének tűnik az utóbbi időszakban: a két dekoratív szőke csajjal elég rendesen megmarketingelt formáció az év első felében jelentette meg bemutatkozó lemezét, majd gyakorlatilag azon melegében feloszlottak, ahogy megjelent az album. A húzásra azóta sem adott senki kielégítő magyarázatot, de az egyik hölgy ismét felbukkant a színen, méghozzá a Beastmilk második gitárosaként: Linnéa Olsson már ezekben a hetekben is a Kvohst vezette darkerek oldalán nyomatja a pulzáló new wave-témákat az európai klubokban.

A debütáló albumát Climax címmel tavaly kiadott Beastmilk jelenleg az In Solitude vendégeként koncertezik Európában, október 3-ai göteborgi fellépésükről alább megtekinthető egy dal. Október 10-én, azaz e hét pénteken Bécsben is meg lehet nézni őket.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 JigsawJohnny 2014-10-06 10:26
Határozottan jó választás! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.