Shock!

november 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A Bay Area krémje lépett fel a Sean Killian megsegítésére szervezett koncerten

A Bay Area számos nagynevű zenésze lépett színpadra január 20-án Sean Killianért, a Vio-lence egykori frontemberéért. Sean súlyos májproblémákkal küzd, jelenleg transzplantációra vár.

0122violence

Nagyszabású gálakoncerttel próbáltak segíteni a Bay Area-i színtér nagyjai Sean Killiannek, a Vio-lence egykori frontemberének szombaton. Az eredetileg az oaklandi Metro Operahouse-ba tervezett koncert iránti érdeklődés akkora volt, hogy áttették a San Franciscó-i The Midwaybe, és teljes bevétele Killiannek ment. Az estén a Vio-lence klasszikusai csendültek fel a néhai zenekar tagjai mellett olyanok tolmácsolásában, mint a Testament, az Exodus, a Forbidden, a Death Angel, az Ill Nino, a Fang, az I Am Morbid, a D.R.I., a Mordred, a Dress The Dead vagy a Hirax. A zárást természetesen a Vio-lence klasszikus felállásának színpadra lépése zárta, természetesen az egészségi állapota miatt énekelni jelenleg nem képes Sean nélkül: Robb Flynn, Phil Demmel, Perry Strickland és Dean Dell a World In A Worldöt nyomta el Robb énekével. Itt a teljes koncert megnézhető.

Killian előrehaladott májzsugorral küzd, amelyet a mértéktelen alkoholfogyasztás mellett részlegesen egy genetikai eredetű, a szervezet vasanyagcseréjét tönkrevágó betegség, a hemokromatózis okozott nála. Az 53 éves énekes jelenleg élődonoros, részleges transzplantációra vár, ám megfelelő alanyt még nem találtak a beavatkozáshoz. A dolog ugyanakkor sürgető, az énekes állapota ugyanis romlik, és efféle műtétet csak addig lehet végrehajtani, amíg elég egészséges hozzá. A Vio-lence tagjai már eddig is nagyban támogatták Seant és családját: miután kiderült a betegség híre, Demmel és Ray Vegas gitáros összehozott egy jótékonysági golftornát, amelyen 26 ezer dollárt gyűjtöttek össze az énekesnek, Robb Flynn pedig pólógyártó cégével elkészíttetett egy Killian & Kings logós ruhadarabot, amelynek összes eladása után Seant illetik a bevételek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.