Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Barba Negrában is Phil Demmel gitározik majd a Lamb Of Godban

Willie Adler helyett Phil Demmel gitározik majd a Lamb Of Godban az aktuális európai turnén. A zenekar augusztus 10-én Budapesten is fellép.

0802demmel

Phil Demmel, a Vio-lence jelenlegi és a Machine Head korábbi gitárosa játszik majd a Lamb Of Godban az augusztusi európai turnén, így a jövő héten, a Barba Negrában tartandó koncerten is. Phil az utóbbi hónapokban már többször játszott a Lamb Of Godban kisegítőként, így a januári ShipRocked hajófeszten, illetve a Megadeth társaságában lejátszott májusi turné kanadai állomásain. A döntést eddig hivatalosan nem kommentálták, de Sean Killian, a Vio-lence énekese egy interjúban nemrég elejtette: azért van szükség Demmel szolgálataira, mert Adler nem vállalta a védőoltást a coviddal szemben. Emiatt aztán valószínűleg nem utazhat olyan országokba, ahol a beutazás feltétele a vakcináció megléte.

A Lamb Of God augusztus 10-ei budapesti koncertjének társfellépői a Kreator, a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended lesznek. Az augusztus 9-ig megváltott elővételes jegyek 14.999 forintba kerülnek. A koncert napján, a helyszínen 16.999 forintért lehet belépőt váltani. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.