Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Back In The Day modern módon idézi fel a jókedvű utazós himnuszokat”

Új kislemezdallal jelentkezett Bret Michaels. A Poison a roppant sikeres, tavalyi The Stadium Tour után egyelőre semmilyen aktivitást nem jelentett be 2023-ra.

0119michaels

Tavaly az év egyik legsikeresebb turnéján vett részt a Poison a Mötley Crüe és a Def Leppard társaságában, ám a rajongók nagy szomorúságára a Budapestet is érintő európai körre már nem tartanak a másik két korszakos rockbandával. Bret Michaels ehelyett elsősorban szólóelfoglaltságokat jelentett be 2023-ra, és most friss single-lel is jelentkezett.

„A Back In The Day modern módon idézi fel a jókedvű utazós himnuszokat – mondja az énekes. – A klip pedig az MTV korai korszakának klipjeit idézi a zöld háttérrel, a felugró képaláírásokkal, sosem látott fotókkal és eredeti, a fiatalságom idejéből származó Hi-8-as képekkel. A szám a régi szép időkre tekint vissza, és egyben főhajtás is a rádióállomások, DJ-k előtt, akik folyamatosan pörgették a zenét, és az idő próbáját kiálló, nagyszerű dalokat adtak nekünk – csupa olyan nótát, amiket a barátaimmal együtt a mai napig együtt énekelünk, ha felcsendülnek. A zene egyetemes nyelv, ami arra van, hogy összekössön bennünket, nem pedig arra, hogy szétválasszon, és épp erről szól a dal.”

 

Hozzászólások 

 
#4 ma 2023-01-19 20:16
Azt gondolom, hogy ez a a stílus (zenében, imídgzben) amiben egyszerűen nem lehet jól öregedni. Még akkor is ha vannak kínosabbak Bret Michaelsnél. Mindegy, hogy az "Talk Dirty To Me" vagy "Back InThe Day" hallgatni ok, nézni kellemetlen. Tudom sok mindenen ment keresztül, beteg volt, de mégis.
Idézet
 
 
#3 janomano 2023-01-19 15:00
Nàlam ez a zene igerküszöb alatti, de vajon eredeti-e a seró?
Idézet
 
 
#2 Lükeszájpóker 2023-01-19 15:00
mai zene???
Idézet
 
 
#1 frontiers 2023-01-19 10:43
Itt a tökéletes példa, mi bajom a mai zenével, jó nóta lenne, jó énekessel, de, hol a qva anyjában vannak a hangszerek?
Ezt a hangzást bármelyik stúdióban elő lehet állitani, zenész sem kell hozzá, csak valaki, aki összedob pár sample-t. A dobról nem is beszélek, idejét sem tudom,mikor hallottam utoljára normális dobsoundot, talán valamelyik Maiden lemezen.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.