Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A 15 éves énem nagyon büszke most rám!”

0320jlEgyelőre név nélküli hardcore-projektet indított Jesse Leach és három hangszeres. A Killswitch Engage frontembere korai kedvencei előtt tiszteleg majd a zenekarral.

„Régóta készülök már erre, és ma tűzzel a szívemben ébredtem!", tette közzé az Instagramon Jesse. „Négy lemez szolgál inspirációul egy mai jam sessionhöz három gyilkos arccal: a Minor Threat Minor Threatje, a 7 Seconds Walk Togetherje, a Black Flag Damagedje és a Discharge Nothing See Nothing Say Nothingja. Senkinek se áruljátok el, de összeraktam csak úgy szórakozásból egy punk/hardcore-bandát, és ma tartjuk az első próbánkat itt, New Yorkban. Ha azt mondom, izgulok, óvatosan fogalmazok! A 15 éves énem nagyon büszke most rám!"

Leach mellékprojektként hozta össze az egyelőre titokzatos formációt, amely állítása szerint egyik korábbi zenekarára sem hasonlít. További részletek remélhetőleg hamarosan.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Kse Fan 2017-03-20 15:48
Imádom Jesse-t de inkább a times of grace-el vagy a Kse-vel foglalkozzon volt már ezer féle projektje ettől függetlenül meghallgatom ha lesz belőle valami :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.