Shock!

január 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„A 15 éves énem nagyon büszke most rám!”

0320jlEgyelőre név nélküli hardcore-projektet indított Jesse Leach és három hangszeres. A Killswitch Engage frontembere korai kedvencei előtt tiszteleg majd a zenekarral.

„Régóta készülök már erre, és ma tűzzel a szívemben ébredtem!", tette közzé az Instagramon Jesse. „Négy lemez szolgál inspirációul egy mai jam sessionhöz három gyilkos arccal: a Minor Threat Minor Threatje, a 7 Seconds Walk Togetherje, a Black Flag Damagedje és a Discharge Nothing See Nothing Say Nothingja. Senkinek se áruljátok el, de összeraktam csak úgy szórakozásból egy punk/hardcore-bandát, és ma tartjuk az első próbánkat itt, New Yorkban. Ha azt mondom, izgulok, óvatosan fogalmazok! A 15 éves énem nagyon büszke most rám!"

Leach mellékprojektként hozta össze az egyelőre titokzatos formációt, amely állítása szerint egyik korábbi zenekarára sem hasonlít. További részletek remélhetőleg hamarosan.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Kse Fan 2017-03-20 14:48
Imádom Jesse-t de inkább a times of grace-el vagy a Kse-vel foglalkozzon volt már ezer féle projektje ettől függetlenül meghallgatom ha lesz belőle valami :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.