Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2020-ban új dalokkal térhet vissza a Poison

Idén nyáron ismét nagy sikerrel turnézott Észak-Amerikában a Poison. A zenekar jövőre nem lesz aktív, 2020-ban azonban akár új dalokat is hallhatunk tőlük.

0606poison

A Cheap Trick és a Pop Evil vendégeskedése mellett járta körbe nyáron az amerikai arénákat a Poison, akik sok viszontagság és oda-vissza üzengetés után tavaly találtak vissza ismét egymáshoz egy hosszabb szünetet követően. Noha a zenekar dalszerzési fronton régóta inaktív – utolsó lemezük, a Hollyweird 2002-ben jött ki, ha a feldolgozásokat rejtő, 2007-es Poison’d gyűjteményt nem számítjuk –, Bret Michaels énekes szerint hamarosan változhat a helyzet. „Sosem lesz olyan, hogy azt mondom: végeztem a Poisonnal”, szögezte le a Newsdaynek adott interjújában a frontember. „A zenekar várja a 2020-as visszatérést, méghozzá néhány új dallal. Még mindig hihetetlenül jól érezzük magunkat a színpadon.”

Mindez rímel Bobby Dall basszer nyári kijelentéseire, aki akkor szintén azt pedzegette: szívesen készítene új albumot a csapattal. Igaz, nem nagyon hitt benne, hogy képesek lennének összehozni… „Nem fogok összevissza dumálni arról, hogy éppen új zenéket írunk”, mondta egy interjúban Bobby. „Szeretném, ha írnánk? Igen. De ez azon múlik, hogy mindenki rászánja az időt a dologra. Mindnyájunknak vannak más kötelezettségei is. Egyes tagoknak kisebb gyerekei vannak a többieknél, szóval bonyolult összeszervezni… És persze ahogy öregszünk, belépnek a képbe az egészségügyi tényezők is. Hogy kellene-e új lemezt csinálnuk? Igen, mindenképpen. Hogy sikerülni fog-e? Fogalmam sincs.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.