Shock!

január 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2019-ben végre kijöhet Glenn Danzig Elvis-feldolgozáslemeze

Elméletileg jövőre megjelenhet az a régóta rögzített feldolgozáslemez, amelyen Glenn Danzig kizárólag Elvis Presley dalait énekli. Az énekes még néhány koncertet sem tart kizártnak a Király dalaival.

1012danzig

2015-ben, Skeletons címmel már kihozott egy feldolgozáslemezt Glenn Danzig, akit évtizedek óta csak Evil Elvisként emlegetnek a szakmában, és már ezen is szerepelt egy Elvis Presley-szám Let Yourself Go címmel – mint ahogy az 1993-as Thrall-Demonsweatlive-ra is feljátszották a Trouble-t. Köztudott azonban, hogy Danzig egy teljes albumnyi Elvis-dalt is felvett pár évvel ezelőtt, amelyek további sorsáról ugyanakkor nem tudtunk semmit. Most úgy fest: jövőre kijöhetnek.

„Még mindig az a célom, hogy 2019-ben megjelenjenek”, mondta Full Metal Jackie rádióműsorában Glenn a Danzig Sings Elvis munkacímű album dalairól. „Talán pár kisebb koncertet is adnék itt-ott ezekkel a nótákkal. De biztosat még nem tudok, majd meglátjuk. Ha nem jelenik meg a lemez, nem fogok Elvis-dalokból álló koncerteket adni. Vagyis minden csak az időbeosztásomtól függ, hogy tudok-e mindent véglegesíteni, összerakni a borítót, meg kiválasztani a dalokat. Ha ugyanis éppen ráértem, vagy éppen valami filmzenén dolgoztam, mindig felvettem egy-két újabb Elvis-dalt is, szóval ami annak idején EP-nek indult, abból most jóval több áll rendelkezésemre egy teljes nagylemeznyinél. Ezek közül biztosan nem fog mind felkerülni a lemezre, szóval le kell majd ülnöm, és alaposan átgondolni, hogy melyikeket szeretném tényleg használni. De nagyon jó a végeredmény, alig várom, hogy mindenki hallhassa.”

 

Hozzászólások 

 
#1 mthomka 2018-11-23 12:09
Remélem ez már hallgathatóra fog sikerülni, vevő lennék rá
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.