Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2019-ben most már állítólag tényleg megjelenik John Sykes új lemeze

2019-ben elméletileg tényleg megjelenik végre John Sykes új lemez, a gitáros le is szerződött az anyagra a Golden Robot kiadóval. Az eredetileg tervezett Sy-Ops cím azonban már ment a levesbe.

Utoljára 2000-ben jelentetett meg új albumot John Sykes, aki ritka megnyilvánulásaiban azóta is mindig belengette a Nuclear Cowboy folytatását az adott évre, ám a fogadkozásokból végül soha nem lett semmi. 2017-ben a gitáros már egy borítótervet és egy dallistát is közzétett a Sy-Ops című albumhoz, és akkor úgy tűnt, tényleg hónapok kérdése a megjelenés. „Már három éve kész a lemez, de aztán meghalt a menedzserem, és ezzel valaki olyan távozott, akiben tényleg megbízhattam. Szóval jegeltem a lemezt”, indokolta akkor John a késést. „Akik szeretik, amit az 1987-es lemezen vagy a két Blue Murderen csináltam, azoknak ez is be fog jönni.”

Mint látható, jelenleg 2019-et írunk, és a lemez még mindig sehol, ám Sykes most végre aláírt egy szerződést a Golden Robot kiadóval, vagyis a jelek szerint most már hamarosan tényleg kijön az album. Azt azonban tudni lehet, hogy a Sy-Ops címet elvetette, bár a dalok alighanem így is ugyanazok, vagy legalább részben ugyanazok lesznek, a borító sem biztos, hogy sokat változik. De ilyesmikről egyelőre még nincs hivatalos információ.

johnsykes_cA Sy-Ops dallistája és borítója az alábbi lett volna:

01. Dawning Of A Brand New Day
02. Believe In Yourself
03. My Guitar
04. Out Alive
05. Jammin'
06. Six String Gun
07. Howlin' N' Moanin'
08. Slave
09. Who Are You
10. Gates Of Hell

A számokban a hírek szerint olyan muzsikusok bukkannak fel Sykes mellett, mint az egykori Blue Murder-kolléga, Tony Franklin és a Jane’s Addictionből ismert Chris Chaney basszerek, Josh Freese és Curt Bisquera dobosok, valamint Jamie Muhoberac billentyűs. David Coverdale természetesen ezúttal sem fog felbukkanni John oldalán...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 SGàbor 2019-01-04 12:43
Sykes az egyik kedvenc gitárosom. Hihetetlen, hogy lassan 20 éve nem adott ki lemezt. Kilėpett a Thin Lizzyből és ahelyett, hogy csinált volna egy szóló, Blue Murder vagy Winery Dogs lemezt kb. lenullázta a nevét. Szerettem volna látni élőben valamilyen formációban, de erre nincs sok esély.
Idézet
 
 
#2 kamikaze 2019-01-03 21:06
Nincs rá jó indok, hogy mi tart ilyen sokáig. Az, hogy meghalt a menedzsere lehet persze sajnálatos, na de mégsem egy családtag, vagy közeli hozzátartozó. És az is vagy 5 éve volt. Az sem ok, hogy ha John végletekig maximalista, és ,,csiszolgatja" a lemezt évekig, mert sosem elégedett a végeredménnyel. Ha megvannak és feljátszották a dalokat, már csak egy über hangmérnök kellene, aki olyan megszólalást produkál, hogy az áll a padlón csattan. Az valamit kárpótolna az elvesztegetett évekért. Más cél már nem lehet, nincs mire várni. Lassan olyanná kezd válni a dolog, mint a Chinese Democracynál, csak itt annak töredéke a rendelkezésre álló keret. Vagy úgy jár, mint Jake E. Lee a Red Dragon Cartellel. Az egykor méltán híres gitárhősre sokkal kevesebben lesznek kíváncsiak, mint azt bárki gondolná. Elhiszem, hogy a nagy arénák után kellemetlen lehet pár száz ember előtt játszani, de ha Sykes még sokat molyol a CD-vel, ennél csak kisebb lesz az érdeklődés. Úgyhogy hajrá John, ne pöcsöljél annyit, jó lesz az!
Idézet
 
 
#1 Simon Zoltán 2 2019-01-03 17:29
Hosszú évek alatt,csak kivárta, hogy a kutya ne legyen rá kíváncsi. Ha a Whitesnake-be menne vissza, már az sem szólna nagyobbat, mint Január 1-én reggel 6 után illegálisan eldurrantott félig elázott petárda.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.