Shock!

július 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Enstrangement Process címmel jön az új Casketgarden

Nagyban melegít negyedik nagylemezének munkálataira Magyarország legnevesebb dallamos death metal csapata, a mosonmagyaróvári Casketgarden. Az új gitárossal, Csutak Istvánnal dolgozó banda következő anyaga várhatóan The Estrangement Process címmel lát majd napvilágot, tizenkét dal pedig már készen is áll hozzá, de valószínűleg csak tíz kerül fel a végleges verzióra.

Az elkészült dalok között olyanok szerepelnek, mint a Disgusting Soul, az A Machine Within vagy a They. A banda ezúttal nem gondolkodik semmilyen átfogó koncepcióban, az egyes dalokat szeretnék minél erősebbre venni. A dobfelvételek augusztus elején kezdődnek a SuperSize Recording stúdióban, Varga Zoltán vezényletével, majd Mosonmagyaróváron dolgoznak majd a hangszeres részeken, illetve az éneken. Az utómunkát, keverést és masteringet szintén az SSR végzi majd. „Nagyon izgatottak vagyunk a közös munka miatt, mert az utóbbi két lemeznél is szóba került az akkor még Bakery névre hallgató stúdió és Varga Pici neve, de az anyagiak miatt sajnos el kellett vetnünk a dolgot", mondja a banda. „Remélhetőleg egy zsírdisznó megszólalású horzsoló Casketgarden lemez lesz a végeredmény. Eddigi kiadónk, a Metal Age Productions tetszhalott állapota miatt a lemez hazai kiadását a Hammer/Edge Records intézi majd, a kész lemezanyaggal viszont külföldi kiadót is szeretnénk találni."

Ha minden a tervek szerint halad, a The Estrangement Process 2011 novemberében kerülhet kiadásra. A banda a következő időszakban esedékes koncerteken már játszani fog egy-két új dalt. A Casketgardent az alábbi állomásokon lehet elcsípni mostanság:

Május 07. Budapest, Kék Yuk (+ Szepultúra, Concrete, Mörbid Carnage, Remorse)
Május 13. Pécs, Inferno (+ Tesstimony, Sudden Death)
Május 21. Szeged, Club Noir (+ Goblin Gore, Sin Of God)
Június 04. Budapest, Csillebérci Szabadidőközpont, Metalfest Open Air
Július 05. Pécs, Rockmaraton Fesztivál

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.