Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Pop metal” szólóalbummal jelentkezik februárban a Nightwish kirúgott énekesnője

Február 28-án jelenik meg a Nightwish egykori énekesnője, Anette Olzon debütáló szólóalbuma, a Shine. Anette rockosnak, de dallamosnak ígéri a zenét.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy végre kijöhetek az első szólólemezemmel”, mondja Anette. „Elég régóta dolgozom már rajta… Roppant személyes dalok ezek, amelyeket már 2009-ben elkezdtem írni, ugyanakkor nagyon aktuálisak is egyben. Az album általános üzenete annyi, hogy az élet lehet sötét és nehézségekkel, szomorúsággal teli, de mindig megtalálhatod az ezeken átszűrődő fényt. Ez aztán erősebbé, élettel telítetté tehet, és ragyogni kezdesz tőle, mindegy, hogy egyébként mi történik. Zeneileg pedig végső soron egy rockalbumról van szó. Jó, egy pop rock albumról, talán. Vagy talán pop metalnak is nevezhetjük.”

Olzon segítőtársai Johan Kronlund producer mellett olyan professzionális dalszerzők voltak, mint Stefan Örn, aki a 2011-es Eurovíziót megnyerő, az azerbajdzsáni Ell & Nikki páros által előadott Running Scared dalt is írta és producerelte, illetve Johan Glössner. A keverés egyik felelőse, Ronny Lahti korábban többek között például a Roxette-tel is dolgozott. A kiadó az earMUSIC lesz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 Bathory Gabor 2013-11-30 16:56
Tipikus rádióbarát rágógumi-rock, nálam ez NULLA, ahogy az Evanescence, a Leaves Eyes, az Amaranthe és rettenetes társai. A "pop metal" szókapcsolattól amúgy is zokogva hányok... :)
Idézet
 
 
+2 #1 Khold 2013-11-30 14:45
Jobb lenne, ha inkább topless metal-t csinálna :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.