Shock!

március 04.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan a Velvet Revolver új frontembere?

Úgy fest, hosszas kényszerszünet után végre megtalálta új énekesét a Velvet Revolver, méghozzá egy ismert figura személyében, legalábbis Matt Sorum azt nyilatkozta a Pulse Radiónak, hogy már nagyon közel kerültek a megoldáshoz. Igaz, megállapodás még nem született a jelölttel...

„Találtunk valakit, aki tényleg mindannyiunknak nagyon tetszik. Egyelőre még nem jelenthetjük be a hírt hivatalosan, mert még csak úgymond randizunk", újságolta a dobos. „Egyelőre nem véglegesítettük az együttműködést az úriemberrel, tehát nem ültünk le és egyeztünk meg, de mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és úgy látjuk, hogy igazi fordulópont előtt áll a csapat. Tudom, hogy régóta megy ez az ó, a Velvet Revolver így, a Velvet Revolver úgy duma, mi is unjuk. De egyszerűen nem állhatunk ki a világ elé akárkivel." Matt nevet nem volt hajlandó mondani, de azt azért elárulta, hogy az illető ismert figura, aki fiatalabb a banda többi tagjánál.

A Velvet Revolver az évtized elején jött össze Slash, Duff McKagan, Matt Sorum és régi gitáros cimborájuk, Dave Kushner jóvoltából. A három egykori gunner még annak ellenére is a Stone Temple Pilots frontember Scott Weilandet vette be maga mellé a bandába, hogy korábban Axl Rose mellett igen rossz tapasztalatokat szereztek az egzaltált énekesekkel, Weiland azonban ego-problémáit még legendás drogügyleteivel is súlyosbította. A csapat ennek ellenére az elején abszolút működőképesnek tűnt, 2004-es első albumuk, a Contraband a Billboard-lista első helyén nyitott és több mint 3 millió példányban kelt el világszerte. A lemez turnéján a zenekar Budapesten is játszott. A 2007-es folytatás, a Libertad azonban – a zenekar szerint a kiadó nem megfelelő támogatása miatt – meg sem közelítette a debüt eredményeit. A kudarc nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Weiland a következő évben igen csúnya körülmények között lépett ki a bandából, majd visszatért régi társaihoz az újra aktivizálódó Stone Temple Pilotsba.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.