Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan a Velvet Revolver új frontembere?

Úgy fest, hosszas kényszerszünet után végre megtalálta új énekesét a Velvet Revolver, méghozzá egy ismert figura személyében, legalábbis Matt Sorum azt nyilatkozta a Pulse Radiónak, hogy már nagyon közel kerültek a megoldáshoz. Igaz, megállapodás még nem született a jelölttel...

„Találtunk valakit, aki tényleg mindannyiunknak nagyon tetszik. Egyelőre még nem jelenthetjük be a hírt hivatalosan, mert még csak úgymond randizunk", újságolta a dobos. „Egyelőre nem véglegesítettük az együttműködést az úriemberrel, tehát nem ültünk le és egyeztünk meg, de mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és úgy látjuk, hogy igazi fordulópont előtt áll a csapat. Tudom, hogy régóta megy ez az ó, a Velvet Revolver így, a Velvet Revolver úgy duma, mi is unjuk. De egyszerűen nem állhatunk ki a világ elé akárkivel." Matt nevet nem volt hajlandó mondani, de azt azért elárulta, hogy az illető ismert figura, aki fiatalabb a banda többi tagjánál.

A Velvet Revolver az évtized elején jött össze Slash, Duff McKagan, Matt Sorum és régi gitáros cimborájuk, Dave Kushner jóvoltából. A három egykori gunner még annak ellenére is a Stone Temple Pilots frontember Scott Weilandet vette be maga mellé a bandába, hogy korábban Axl Rose mellett igen rossz tapasztalatokat szereztek az egzaltált énekesekkel, Weiland azonban ego-problémáit még legendás drogügyleteivel is súlyosbította. A csapat ennek ellenére az elején abszolút működőképesnek tűnt, 2004-es első albumuk, a Contraband a Billboard-lista első helyén nyitott és több mint 3 millió példányban kelt el világszerte. A lemez turnéján a zenekar Budapesten is játszott. A 2007-es folytatás, a Libertad azonban – a zenekar szerint a kiadó nem megfelelő támogatása miatt – meg sem közelítette a debüt eredményeit. A kudarc nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Weiland a következő évben igen csúnya körülmények között lépett ki a bandából, majd visszatért régi társaihoz az újra aktivizálódó Stone Temple Pilotsba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.