Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Másféle zenei háttérrel rendelkezem, így amikor dalokat írok, a végeredmény sem metal lesz”

0102anetteNoha még csak kilenc hónapja jelent meg debütáló szólólemeze, máris kikerült az Edel csoporthoz tartozó earMUSIC kiadó védőszárnyai alól Anette Olzon. Mint ebből is sejthető, a Nightwish volt énekesnőjének Shine című albuma nem lett túl sikeres.

„Nem tudom, mert úgy döntöttem, szakítok a kiadómmal, és a saját utamat járom”, válaszolta Anette a Facebookon arra a kérdésre, hogy mikor jelenik meg a következő albuma. „Meglátjuk, mikor és milyen formában hozok ki valamit. Talán a dolgaim többsége a neten keresztül, az iTunes-on és a hasonló szolgáltatásokon keresztül jön majd ki, mert manapság annyira rosszak már a lemezeladások…”

Anette még nem kezdte el megírni az új dalokat, bár talonban akad neki néhány téma még a Shine időszakából. Vegytiszta metalra azonban továbbra sem érdemes számítani tőle. „Egyelőre nem tudom, hogy szól majd a lemez, de én másféle zenei háttérrel rendelkezem, így amikor dalokat írok, a végeredmény sem metal lesz. Lehet, hogy akadnak majd az albumon kicsit keményebb szerzemények is, de nekem nem a metal a stílusom.”

Az énekesnő egyébként – szintén kérdésre válaszolva – elárulta: ha olyan lenne a hangulat a zenekarban, mint a csatlakozása után, 2007-2008 környékén, visszamenne a Nightwishbe.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 TelekiPál 2015-01-01 13:40
Lehet barátkozni Tarja "sikereivel"...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.