Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: távozik a Lamb Of Godból Chris Adler

0330chrisadlerKikerült a Lamb Of Godból Chris Adler dobos. A zenekar új ütőse az utóbbi egy évben a turnékon a motorbalesetben megsérült Christ helyettesítő Art Cruz lett.

Már Randy Blythe pár hete adott nyilatkozatából is sejteni lehetett, hogy kérdéses Chris Adler státusza a Lamb Of Godban, most pedig máris megérkezett a hivatalos zenekari nyilatkozat a dobos és a csapat szakításáról. „Múlt héten tértünk haza egy nagyszerű európai fesztiválos kör és az utolsó, Slayerrel közös észak-amerikai turnénk után”, írja a csapat. „Izgatottan várjuk, hogy tovább dolgozzunk, és belevessük magunkat az új lemez munkálataiba. Hivatalosan is szeretnénk üdvözölni a fedélzeten Art Cruzt a Lamb Of God új dobosaként, aki az elmúlt egy évben a turnékon játszott velünk. Art csatlakozik majd hozzánk a stúdióban is, és megkezdjük az új albumunk előkészületeit, majd felvételeit. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit ez a zenekar elért az elmúlt két évtizedben. Szeretnénk köszönetet mondani Chris Adlernek mindazért, amivel ehhez az évek során hozzájárult, és a legjobbakat kívánjuk neki jövőbeli tevékenysége során.”

Adlernek egy 2017 végén elszenvedett motorbalesetben megsérült a jobb válla és a kulccsontja, illetve a csípője is, és ugyan a műtétek nagyjából helyre tették a csontjait, amikor visszatért a dobcucc mögé, további problémákat tapasztalt. Ennek következtében továbbra is különböző mozgásterápiás foglalkozásokon vesz részt. A legfrissebb hírek szerint októberben állhat ismét színpadra legközelebb, amikor is a metalklasszikusokat játszó Hail! hakniformációval koncertezik majd Oroszországban, Steve „Zetro” Souza énekes, Phil Demmel gitáros és James LoMenzo basszer társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#2 Goodbye 2019-07-20 11:19
Nagyon sajnálom a fickòt. Ez a legrosszabb, ami egy zenésszel történhet. Azért hálás vagyok a sorsnak, hogy a baleset előtt még elkészíthette a karrierje legjobb albumát a Megadethtel.
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2019-07-20 07:25
Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az a baleset nagyon betett a karrierjének. Lehet, hogy sosem lesz már képes teljes értékű teljesítményre, ezért is kerülhetett ki a csapatból. Ami nagy érvágás, mert ő volt ott a legjobb - nemzetközi szinten is jegyzett - hangszeres. A további zenekara(i) csak amolyan levezetésnek tűnnek a Lamb után, pedig fiatal még ahhoz, hogy az aktív zenéléstől visszavonuljon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.