Shock!

július 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Walpurgis a Yukban a Mardukkal és a Sear Bliss-szel

0425mardukKözeleg az október 25-én elmaradt Marduk koncert pótlása, mégpedig nem máskor, mint Walpurgis éjjelén, április 30-án, a budapesti Yukban. A szabbat további résztvevői: a görög Bio-Cancer, a lengyel Saratan, hazai vonalról pedig a Sear Bliss és a Svoid. Brutális lesz!

Walpurgis éjjelén minden égtájról összegyűlnek a démonok, boszorkányok, hogy varázslatos táncaikkal és ráolvasással elűzzék a tél szellemeit egy utolsó télvégi mulatságon. A titkos, alvilági összejövetelek katarzisa az ördöggel való orgia.

Ezen szép hagyomány felelevenítéseként kerül megrendezésre a Walpurgis Night 2016 a fővárosi Yukban. Az est fő műsorszáma a kompromisszumentes black metal zászlóshajója, a legendás svéd Marduk, akik az októberben elmaradt koncertjüket pótolják. Vendégként az egyik legjobb feltörekvő, kellemesen nosztalgikus görög thrash metal ötös, a Bio-Cancer és a lengyel Saratan érkezik.

Természetesen hazai fellépők is tiszteletüket teszik a bulin. A szombathelyi Sear Bliss megjelenésére például minden bizonnyal a műfajban kicsit is jártas hallgatók rögtön felkapják a fejüket. A kultikus csapat, mely két éve nem játszott már fővárosunkban, ugyanis az a magyar black metal zenekar, amely bizony maga mögött tudhat közös turnét az este fő fellépőjével is, ráadásul idén húszéves legendás debütáló albumuk, a Phantoms, amit teljes egészében eljátszanak majd.

A hazai felhozatalt erősíti a különleges okkult hangulatú Svoid is, akik híresek rituális élő fellépéseikről, ők a nemrég megjelent Storming Voices Of Inner Devotion című lemezük bemutatójával készülnek. Igazán sötét és alvilági hangulatú előadásokból tehát abszolút nem lesz hiány április 30-án. Rendes boszorkányszombathoz méltóan a koncertek után afterparty várja az elkárhozni kívánó lelkeket.

További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.