Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nyerj páros belépőt az Ignite és a Fish! hétvégi koncertjére!

A hétvégén először játszik együtt az Akváriumban a Fish! és az Ignite, méghozzá mindjárt két estén is. Február 2-re már minden jegy elkelt, de február 3-ra még van esély bejutni – három páros belépő nálunk is gazdát keres.

0213fish

A hazai popmetal koronás halai még zúznak egy utolsót, mielőtt négy hónapra elcsendesednek, hogy újult erővel rúgják rá az ajtót a 2019-es nyári fesztiválszezonra. Nem először töltik csordultig rajongókkal az Akvárium Klub NagyHallját, azonban most először játszanak közösen a legendás Ignite zenekarral. „Többször is játszottunk már fesztiválokon ugyanazon a napon Téglás Zoliékkal, de igazi közös estét még sosem nyomtunk az Ignite-tal", mondja Kovács Krisztián, a Fish! frontembere. „Évek óta szeretnénk egy ilyen eseményt összehozni, és most végre sikerült! Az már csak a cseresznye a torta habján, hogy nemcsak mi, de a közönségünk is remek ötletnek találta, így két közös estén is együtt zúzunk. Az első teltházas napon a fast poppunkot játszó Have No Clue, február 3-án pedig a vagány Kies nyitja az estét a speciális műsorunk előtt."

A február 2-i koncertre rendkívül gyorsan, már elővételben elfogytak a jegyek, de a második estére még limitált számban elérhetők a belépők. Érdemes elcsípni őket, hiszen a Fish! utána csaknem fél éven át nem lép színpadra, ráadásul a vasárnapi koncertre különleges programot is ígérnek a zenekarok. Ha te is szeretnél ott lenni, ráadásul ingyen, nálunk is nyerhetsz három páros belépőt, amihez nincs más teendőd, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre (amihez természetesen a Shock! hasábjain is találhatsz választ):

Kivel készítette el a Fish! a Felemás című dal 1985-öt visszaidéző változatát?

A válaszokat az info (kukac) shockmagazin címre várjuk, Fish! és/vagy Ignite tárggyal február 2-án éjfélig.

Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.