Shock!

december 02.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusban hódít Budapesten az Attila

A 2005-ben Atlantában alakult Attila legfőbb küldetése, hogy visszahozza a szórakozást a metal színterébe, és eddig nem okoztak csalódást. A rettenthetetlen hun vezér nevét viselő banda március 14-én az Our Hollow Our Home, a Traitors, a Ghost Iris és a Stain The Canvas társaságában csap oda a Dürer Kertben.

1115_attila

A világtörténelem egyik leghatalmasabb uralkodójának nevét kölcsönvevő csapat kirobbanó energiájával és az ellenzékhez való rettenthetetlen hozzáállásával hamar a figyelem középpontjába került. Az Attila minden lemezével egyre szorosabban ragadja meg a metalcore királyság torkát, és abszolút szörnyeteggé vált a nehézzenei világban és azon túl is. Ne hagyd, hogy a bulizós életstílus megtévesszen, az Attila az egyik legkeményebben dolgozó banda, akivel valaha találkoztál, 14 év leforgása alatt nyolc stúdióalbumuk jelent meg. Legutóbbi a 2019-es Closure, melynek dalait végre élőben is hallhatjuk majd a Dürer Kertben.

Az Attila mellett fellép a hazánkba gyakran visszalátogató Our Hollow Our Home, akik szintén egy friss albummal, a Burn in the Flooddal tunéznak. Az est folyamán jelen lesz a Traitors is, akik bár még csak tíz éve alakultak, máris túl vannak egy többéves hiatuson. Most viszont újult erővel térnek vissza - többek között hozzánk is -, hogy tovább borzolják deathcore dalaikkal a hajakat és az idegeket.

Az este folyamán a Ghost Iris képviseli a dán metálcore színteret, akik a kemény riffeket fülbemászó dallamokkal ötvözik, így nyerve teljes térhódítást. Ha szerencsések vagyunk, a hamarosan megjelenő, 'Comatose' című negyedik albumukról is elcsíphetünk egy-két eddig sosem hallott számot. És aki gondoskodik róla, hogy érdemes legyen a korai kezdésre odaérni, az az est legfrissebb foltja, az olasz Stain The Canvas, akik 2019-ben alakultak Milánóban, és a napokban jelentetik meg második albumukat.

Facebook-esemény

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.