Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magma Rise és Asphalt Horsemen a Fehérvári úton

0408mrahÁprilis 11-én a Club 202-ben a helye azoknak, akik a súlyos, ízes, de dallamos hazai zenék hívei: a Fehérvári úton pénteken este közösen lép fel a doomster Magma Rise és a southern rocker Asphalt Horsemen. Lőrincz Károlyéknak egyben ez a buli lesz a hivatalos lemezbemutató koncertjük is.

Nemrég jött ki az Asphalt Horsemen első lemeze, amelyet évek óta vártak itthon a délies megszólalású, bluesos hard rock muzsikák hívei. Lőrincz Károlyék április 11-én, a Club 202-ben mutatják be élőben az anyagot, méghozzá a baráti Magma Rise társaságában, akik tavaly hozták ki The Man In The Maze című aktuális nagylemezüket. A kapunyitás 19 órakor esedékes, a kezdés pedig másfél órával később. További információk itt.

Aki esetleg nem tudja megnézni a párost, az Asphalt Horsemen esetében április 25-én pótolhat a budapesti Rocktogonban. A Magma Rise nyári programjai már szerveződnek, a fesztiválok közül a pécsi Rockmaratonon már biztosan ott lesznek július 11-én, de augusztus 1-jén, a FEZEN-en szintén el lehet majd csípni őket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.