Shock!

december 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ma este Voivod a Dürerben

1202voivodOktóber 4-én ismét Budapesten koncertezik a Voivod. A kanadai space/thrasherek ismét a Dürer Kertben lépnek majd színpadra.

Október 4-én ismét Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik a Voivod. A kanadaiak a berlini Earth Ship kíséretében zúznak végig Európán, de a magyar bulin a hazai Perihelion is ott lesz. Hivatalosan ez a kör még a tavalyi Post Society EP-hez kapcsolódik. További részletek itt.

A zenekar emellett már dolgozik a következő nagylemezen is. „Az eddig megszületett dalok többsége nagyon hosszú és progresszív”, mondta még nyáron Away a 2013-as Target Earth utódjáról. „Akarunk írni ezek mellé pár rövidebbet is, hogy egyensúlyban legyünk, de eddig nagyon összetett, progresszív thrash metal született némi punkos ízzel, ahogy megszokott. Továbbra is voivodos a zene: egy újabb Voivod ez, de a szellemiség változatlan. Szerintem vannak benne elemek minden korszakunkból, a megszólalás meg leginkább a Dimension Hatröss-érát idézi, de akkor is friss a dolog. Rocky és Chewy egyaránt a maga módján közelíti meg a dalszerzést: nagyon feszesen, sebészi pontossággal nyomják, amitől én is másképp játszom. A thrash-gyökereink mindig benne lesznek a zenében, de azért ugyanígy szeretünk belemászni a progrockba és a pszichedelikus dolgokba is. Ha egy szóval kellene jellemeznem az új dalokat, azt mondanám: eklektikusak.”

A lemez ideális esetben jövő tavasszal jelenhet meg legkorábban.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.