Shock!

augusztus 12.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elmarad az augusztusi Alex Henry Foster and the Longshadows-koncert

Elmarad Alex Henry Foster augusztus 7-ei budapesti koncertje. Cserébe ma este a kölni koncertjét megnézheted a Facebook-oldalán.

0720_alex_henry_foster

"Kedves barátaim! Mély szomorúsággal kell tudatnom veletek, hogy rajtunk kívül álló okokból kénytelenek vagyunk lemondani a zürichi és budapesti koncertünket, augusztus 5-én és 7-én. Rendkívül csalódottak vagyunk, hiszen alig vártuk, hogy visszatérjünk ebbe a két országba a korábbi, igazán felemelő együtt eltöltött pillanatok után. Különösen nehézzé teszi ezt a bejelentést, hogy tudjuk: néhányan közületek nagyobb távolságból utaztak volna a koncertek helyszínére, hogy találkozzunk. Rendkívüli módon sajnálom."

"A korábbi szívszorító híreket követően, hogy a közelgő zürichi és budapesti koncertjeimet rajtam kívül álló okok miatt le kellett mondani, úgy döntöttem, hogy élőben közvetítem a ma esti, július 28-i, közép-európai idő szerint 20 órakor kezdődő kölni extra koncertemet, itt, a Facebook-oldalamon. És ha esetleg Köln környékén jársz, meghívlak, hogy csatlakozz hozzám és a zenekarhoz a Biergartenbühne Kantine-ban, a koncert helyszínén, hogy együtt ünnepeljük az élet, a művészet és a közösség meghitt ünnepét. Ez egy ingyenes szabadtéri koncert lesz, úgyhogy hozzátok magatokkal a barátaitokat is!"

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.