Shock!

július 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Barba Negrában játszik Vinnie Paul és a Hellyeah

0513hellyeahJúnius 7-én Budapesten lép színpadra a Pantera egykori dobosa, Vinnie Paul által alapított, groove metalos Hellyeah. A zenekar a tavalyi Fezen fesztiválos fellépését követően ezúttal kifejezetten klubkoncerten szeretné bemutatni erejét, ezért a buli zárt helyszínen, a Barba Negra Music Clubban kerül megrendezésre.

A texasi bandát 2006-ban keltette életre a testvére és muzsikustársa, Dimebag Darrell 2004-es tragikus halála után a muzsikáláshoz visszatérő egykori Pantera- és Damageplan-dobos, Vinnie Paul, valamint a Mudvayne énekese, Chad Gray. A csapatba a Nothingface gitáros Tom Maxwell szállt még be, ők jelentik a zenekar keménymagját, alapját. Szintén fontos tagja volt a zenekarnak a 2007-ben csatlakozó Bob „Zilla" Kakaha basszusgitáros, akit azonban tavaly Kyle Sanders váltott, valamint a másik gitáros Greg Tribbett (Mudvayne), aki tavaly azonban kiszállt a csapatból.

A banda debütáló korongja, amely a csapat nevét viseli, 2007 áprilisában jelent meg, és a Billboard eladási listáján a kilencedik helyig jutott. A második, Stampede című lemez három év szünet után jelent meg, 2010-ben. Ezen a korongon játszott először a banda kötelékében Bob Zilla bőgős. A Stempede sikeresebb lett elődjénél, hiszen a Billboard lista nyolcadik helyéig tornázta fel magát. A Band Of Brothers című harmadik album Jeremy Parker (Godsmack, Evanescence) producer közreműködésével készült el 2012-ben. A Hellyeah a következő évben olyan jelentős fesztiválokon játszott, mint a Download Festival, vagy a Graspop Metal Meeting. A zenekar negyedik albuma, a Blood For Blood tavaly júniusban jelent meg.

A Hammer Concerts bemutatja:
Hellyeah
Room Of The Mad Robots

2015. június 7. vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Belépő: elővétel 3999 Ft, a helyszínen 4999 Ft.
Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.