Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tankard: május helyett októberben jönnek Budapestre

Május 13. helyett október 28-án kerül megrendezésre a germán sörthrasher Tankard budapesti koncertje, a csapat ugyanis két szlovák fellépés mellett a mostani düreres akciót is lemondta.

A Tankard május 11-ei és 12-ei szlovákiai fellépéseire Pozsonyban és Kassán nem fogytak megfelelően a jegyek, ezért a banda lemondta a két koncertet, és az ebből következő logisztikai okok miatt sajnos a májusi budapesti buli is áldozatul esett a szlovák érdektelenségnek, pedig nálunk szó sem volt arról, hogy kongó helyszín várta volna Gerrééket. Eleinte úgy tűnt, a koncert elmarad, ám a Concertótól megtudtuk: október 28-ára végül sikerült találni egy újabb alkalmas dátumot, vagyis elkeseredésre szerencsére nincs ok. A további részletek egyelőre nem ismeretesek, de hamarosan…

A Tankard harmincéves jubileumát megünnepelni hivatott új lemeze, az A Girl Called Cerveza július végén jelenik meg a Nuclear Blastnél. A banda Buchen-Odenwaldban rögzítette az albumot Michael Mainx (Onkelz, Der W, Disbelief, D-A-D) segítségével. A banda Mainxszal dolgozott a legutóbbi Vol(l)ume 14 lemezen is, amely 2010 végén került a boltokba.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.