Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Összesen tizennyolc új dalt vesz fel Slash

Máris három dalt rögzített jövőre esedékes új szólólemezéhez Slash, aki a hollywoodi Barefoot Recording stúdióban melózik az anyagon Eric Valentine (Queens Of The Stone Age) producer irányítása alatt. A munka oroszlánrésze azonban még hátravan.

„Tizenhárom további dal felvételre kész, három már megvan. Két továbbit még december előtt meg kell írni. Tizenkét nóta kerül a lemezre, és lesz hat bónuszdal”, írta a Facebookon a gitáros, aki Myles Kennedy énekessel, Bobby Schneck ritmusgitárossal, Todd Kerns basszerrel és Brent Fitz dobossal gyűri az anyagot a stúdióban. Az eddig megismert számcímek között olyanok vannak, mint a Halo, a Standing In The Sun és a Bad Rain, de a zenekar semmit nem mutat be nyilvánosan ezek közül azon két exkluzív Los Angeles-i klubbuliig, amelyekre még idén sor kerülhet.

„Nagyon eltér majd az első albumtól”, nyilatkozta pár hete Slash a készülő lemezről. „Rengeteg szabadságot engedtünk magunknak ezen az anyagon: roppant változatos, de a zenekar hangzása mégis egységes, csak éppen hallatszik, hogy sok különböző ötlettel rendelkezünk. És talán ez a leginkább élőben rögzített anyag is, amin csak valaha dolgoztam."

Slash a Billboardnak nemrég megerősítette, hogy decemberben emellett ismét összejön a Velvet Revolver, hogy kipróbáljon egy – vagy néhány – énekesjelöltet. A banda hangszeresei Scott Weiland énekes 2008-as távozása óta először idén szeptember 13-án, a New York-i Road Recovery jótékonysági koncerten álltak együtt színpadon. Slash, Duff, Matt Sorum és Dave Kushner, illetve a három ex-gunner régi kollégája, Gilby Clarke gitáros az Ours nevű csapat énekesével, Jimmy Gneccóval játszotta el a Velvet Revolver Slitherét, a Guns It's So Easyjét és Jimi Hendrix Hey Joe-ját. Nem tudni, vajon Gnecco a kipróbálandó énekesek között lesz-e vagy sem.

A gitáros első koncertlemeze, a Made In Stoke 24/7/11 november 14-én került a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.