Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiújulhatott James Murphy agytumora

Elképzelhető, hogy ismét kiújultak James Murphy tíz évvel ezelőtti egészségügyi problémái – ezt maga a korábbi Testament, Death, Obituary gitárvarázsló és producerguru tette közzé a Facebookon. Murphy agyából akkor egy tumort távolítottak el.

Murphy közlése szerint a vérvizsgálatok azt mutatják, hogy a tumort jelző hormonok szintje jelenleg nagyjából húszszor magasabb a vérében, mint egy évvel ezelőtt, ami a daganat kiújulására utalhat. A gitáros október 11-én MRI vizsgálaton esik át, amely megmutatja majd, mekkora jelenleg a tumor. Ugyan James azt írja, pozitívan próbál gondolkodni, és igyekszik előre nézni, a baj valószínűleg nagy: Deron Miller, akivel közösen dolgoztak a World Under Blood zenekar debütáló albumán, a Tacticalon, máris elkezdett pénzt gyűjteni Murphy orvosi kezelésére, Jamesnek ugyanis nincs egészségbiztosítása. Az e célra rendszeresített PayPal cím Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. .

Murphynél tíz évvel ezelőtt diagnosztizáltak rosszindulatú tumort, amely az agytörzsénél alakult ki. A gitároson sürgős, életmentő műtétet kellett végrehajtani 2001. szeptember 17-én Tampában, ám ennek során csupán a daganat 70 százalékát tudták eltávolítani, a maradékhoz ugyanis nem fértek volna hozzá James életének kockáztatása nélkül. Így a megmaradt 30 százalékot gyógyszeres kezelésekkel sorvasztották el. Murphynek élete végéig szednie kell az e célra felírt készítményeket.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.