Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heaven And Hell: Appice Rob Halforddal folytatná

Vinny Appice dobos szerint korántsem biztos, hogy Ronnie James Dio tavalyi tragikus halálával vége a Heaven And Hell sztorinak: a Bravewordsnek adott interjújában a dobos azt mondta, Tony Iommival és Geezer Butlerrel már beszélgettek az esetleges folytatásról, és ő maga a legszívesebben talán Rob Halfordot látná a fronton.

„Minden a levegőben lóg", fogalmazott Appice a kanadai metalportálnak. „Rendszeresen beszélünk egymással, és már szó esett arról, hogy valamilyen úton-módon folytathatnánk a dolgot. Vagyis nem úgy fest, mintha vége lenne ennek az egésznek..."

A riporter Tony Martin csatasorba állítását firtató kérdésére Vinny azt mondta, az nem is rossz ötlet, de alapvetően másban gondolkodnak. „Jópofa lenne. Tony volt már tagja a bandának, dolgozott velük, de azóta sok idő telt el... Én inkább olyasvalakit szeretnék, mint Rob Halford. Játszott már velünk azelőtt, és szó is volt arról, hogy csinálunk valamit együtt. Az biztosan működne. Rob egy legenda, Tony Martin pedig Tony Martin. Megcselekedte, amit megcselekedett, de nem akkora formátumú énekes, mint Rob Halford, nem rendelkezik olyan előtörténettel. Rob új életet lehelne a csapatba, a zenekar újjászületne vele. Ozzyval születtek meg, újjászülettek Ronnie-val, Robbal pedig... Szent szar! Még egy újjászületés... Aztán persze egy totálisan új arcot is bevehetünk, mert van, ahol ez is jó megfejtésnek bizonyult. A Journey például megtalálta azt az új srácot (Arnel Pinedát – a szerk.), akivel új fejezetet tudtak kezdeni. Szóval egyelőre nem tudom, mi történik majd... Nem egy halottat kell feltámasztanunk, folyamatosan kommunikálunk egymással, de még semmit sem döntöttünk el, és senki sem kötelezte el magát semmi mellett."

Mivel Rob Halford idén búcsúturnéra indul a Judas Priesttel, a Vinny által favorizált változat akár még működhetne is, hiszen Halfordnak megvan a megfelelő előélete a bandával: nemcsak jó barátok, de ő ugrott be Dio helyére azokon a Costa Mesa-i fellépéseken 1992-ben, ahol a Black Sabbath Ozzy Osbourne vendégeként lépett fel, Ronnie pedig nem vállalta ezt a szerinte megalázó szerepet. 2004 nyarán, egy camdeni OzzFest bulin pedig már Ozzy helyén énekelt, amikor az énekes éppen légúti problémákkal küzdött.

A Dio emlékére rendezett, ezidáig utolsó Heaven And Hell bulin tavaly július 24-én, a High Voltage fesztiválon Glenn Hughes és Jorn Lande énekeltek Iommiékkal. Landéról akkoriban szintén pletykálták, hogy esetleg ő lehet a megfejtés, sőt, egyes hírek szerint Iommi új témákon is jammelt vele.

Appice terveire ugyanakkor némileg más fényt vetnek azok a hírek, melyek szerint az eredeti, Ozzy-féle Black Sabbath már tárgyal egy esetleges új lemezről és világkörüli turnéról.

Vinny teljes interjúja itt olvasható.

 

Hozzászólások 

 
#3 Venomádi 2014-08-01 12:34
Köcsög módon kezeli Tony Martint. Másrészt Halfordban több lóvé van nyílván. Soha nem volt Appice egy szimpatikus figura, eztán sem lesz. Igaz ez az első hozzászólás ha minden igaz az enyém, azóta láthatta mindenki, hogy [irónia] Appice számításai bejöttek és azóta mindenhol a H&H feszeng a metal lapok címlapjain. Szóval bejött az élet [/irónia]
Idézet
 
 
#2 Guest 2011-02-08 11:24
Miért nagy az arca?
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-02-07 23:57
Kicsit se nagy az arcod :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.