Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hatféle változatban érkezik a tizenhármas U.D.O.

Május 20-án hat különféle verzióban is megjelenik az egykori Accept frontember, Udo Dirkschneider szólócsapatának következő lemeze, a Rev-Raptor, amelyet a Leatherhead című videoklip vezet fel. Az új U.D.O. anyag már a tizenharmadik a sorban.

A Rev-Raptor felvételei tavaly kezdődtek és idén februárban fejeződtek be az U.D.O. jelenlegi gitárosa – és az Accept egykori dobosa –, Stefan Kaufmann stúdiójában, a németországi Pulheimben, a keverést pedig Manfred Melchior végezte. Az anyagot eredetileg januárban tervezték megjelentetni, de Kaufmann jól ismert hátproblémái miatt a munkálatok megcsúsztak – annak idején ugyebár az Acceptből is emiatt kellett kilépnie.

A lemez sima, jewel case és digipak verzióban is napvilágot lát, ezekhez képest két bónusszal kövérebb lesz a japán kiadás, de kétféle – zöld és fekete – bakelit is kijön, és aki igazán nagy fanatikus, az egy limitált dobozra is beruházhat, benne U.D.O. övvel és övcsattal, illetve lézerlogós kulaccsal. A szimpla CD-re az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Rev-Raptor
02. Leatherhead
03. Renegade
04. I Give As Good As I Get
05. Dr. Death
06. Rock¹N¹Roll Soldiers
07. Terrorvision
08. Underworld
09. Pain Man
10. Fairy Tales Of Victory
11. Motor-Borg
12. True Born Winners
13. Days Of Hope And Glory

Az U.D.O. legutóbbi lemeze, a 2009-es Dominator a német listák 27. helyén kezdett, ami a csapat eddigi karrierjének legjobbja volt. Kérdés persze, Udo vajon akar-e konkurálni egykori társaival, hiszen a visszatérő Accept tavalyi Blood Of The Nations albuma egészen a negyedik pozícióig verekedte magát...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.