Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan visszatérhet az AOR színtérre Steve Perry

Hamarosan visszatér a zeneiparba Steve Perry, a Journey egykori legendás énekese, aki hosszú évek óta nem hallatta óriási hangját új dalokban. Kérdés persze, mit jelent a hamarosan, ugyanis egyelőre csak annyi történt, hogy végre elkészült Perry házistúdiója, amin hosszú évek óta dolgozott.

Perry, aki január 22-én ünnepli 63. születésnapját, a Journey 1996-os visszatérő albuma, a Trial By Fire óta nem hallatta hangját új dalokban, igaz, azóta több komoly csípőműtéten is átesett. Most azonban úgy tűnik, ismét kedve támadt lemezt készíteni, méghozzá abban a hatalmas házistúdióban, amelyet nemrég épített fel dél-kaliforniai otthonában. „Rengeteg ötletem gyűlt fel az utóbbi két-három évben", mondta az énekes a Billboardnak. „Előbb-utóbb bevonulok a stúdióba, és megpróbálom felvenni ezeket az ötleteket, aztán megnézzük, hová futnak ki..."

Habár időről időre nekiszegezik a kérdést arról, fellépne-e a jelenleg Arnel Pinedával felálló zenekarba például egy esetleges Rock And Roll Hall Of Fame beiktatásos gála kedvéért, az énekes általában elutasító választ ad. Most sem történt ez másképp. „Nem vagyok nagy híve a Rock And Roll Hall Of Fame-típusú dolgoknak... És ez nem ego-kérdés, hanem amolyan személyes dolog. Őszintén úgy gondolom, hogy a Journeynek nem szükséges ott lennie a Rock And Roll Hall Of Fame-ben, hiszen minden, amit csináltunk, az emberek szívében, emlékeiben él tovább, és persze a miénkben is: az életünk meghatározott szakasza ott van a zenében, amit imádtunk játszani, az emberek pedig imádták hallgatni. Nekem nincs szükségem arra, hogy ezt valaki emellett még hivatalosan is tanúsítsa", magyarázta Perry.

A Journeynek egyébként a jelek szerint nincs is szüksége az énekesre, hiszen nélküle is 2011 egyik legsikeresebb rockturnéját produkálták az Eclipse lemez kapcsán. Perry a Journey megasikeres albumai mellett eddig két szólólemezt jelentetett meg, az 1984-es Street Talkot és az 1994-es For The Love Of Strange Medicine-t.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Dani 2012-01-05 16:24
a banda zenéjétől - és persze az imidzsétől is - irtózom, de ettől függetlenül nagyon szimpatikus, amit a csávó mond, teljesen igaza van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.