Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Barnes régóta legbetegebb szövegeivel jön az új Six Feet Under

Undead címmel jelenik meg májusban a Six Feet Under új nagylemeze, amelyet Mark Lewis producerrel (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium) készített el a veterán death metal csapat. Chris Barnes-ék nyár elejétől megújult felállásban vágnak neki a turnézásnak.

A Six Feet Underben elég komoly változások zajlottak az utóbbi évben. A mostani felállásban Barnes és Steve Swanson gitáros mellett Rob Arnold (Chimaira) gitározik, Kevin Talley (Daath, Misery Index, Chimaira) dobol és Jeff Hughell (Reciprocal, Brain Drill, Vile) basszusgitározik. „A zene amolyan felgyorsított verziója lesz annak, amit eddig csináltunk", magyarázta Barnes egy korábbi interjúban. „Tempósabb, érdekesebb ütemezésekkel teli nóták születtek, de vannak nagyon vad kórusok és súlyos énektémák is. Szerintem az embereknek tetszeni fog, mert ez most valami más – de egyúttal persze Six Feet Under is. Benne van a régi érzés, de hozzáadtunk még néhány lóerőt..." Chris emellett nemrég hozzátette: régóta nem írt már olyan beteg szövegeket, mint erre az anyagra. „Jó lesz, ha nagyon féltek!", írta a Twitteren.

Az Undead megjelenését követően a csapat nyáron mindössze egy hetet tölt majd Európában: augusztus 11-én a cseh Brutal Assaulton játszanak, és az augusztus 18-ai hamburgi bulit követően már utaznak is haza. Az önálló koncerteken a Dew-Scented kíséri majd Chriséket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.