Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zongorás One-nal készül a Metallica a Grammy-gálára

0509metallicaA One-t, pontosabban annak egy speciális változatát játssza majd a Metallica az idei Grammy-díjátadón január 26-án, a Los Angeles-i Staples Centerben. A fellépés különlegességét az adja majd, hogy a zenekar Lang Langgel, a neves kínai zongoristával közösen lép színpadra.

„Teljesen őrült lesz az egész”, mondta a várható produkcióról Kirk Hammett gitáros a Rolling Stone-nak. „Lang Lang olyan módon tette bele magát a dalba, amilyenre eddig nem hinném, hogy akadt volna példa az eddigi karrierünk során. A nóta alapvető részeit játssza majd, végig hozza majd a dallamokat. Már dolgoztunk vele a dal demóján, és egyértelműen működőképes az együttműködésünk. Beleszövögette magát a gitárszólóimba is, ami külön izgalmas számomra. Soha nem játszottam még olyan más hangszer mellett, amely ennyire erőltetettségtől mentesen lenne képes erre.” Kirk azért hozzátette: senki se számítson arra, hogy az …And Justice For All legismertebb dala valami steril zongorás balladává alakul majd a gálán. „Minden súlyos részt megtartottunk. Nagyon jó és nagyon dinamikus lesz az egész!”

A Metallica tavasz végétől Európában turnézik: július 8-án a prágai Aerodrome Fesztivál headlinereként játszanak, másnap pedig Bécsben, a Krieau Rocks főattrakciójaként koncerteznek. Ezeken a bulikon a csapat egy új dalt már biztosan játszik majd, a következő lemez azonban 2015 előtt nemigen várható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #8 Szabó Gábor 2014-01-20 14:11
Van igazság abban,amit írsz, csak azt felejted el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ezekkel az eseményekkel kapcsolatban ők futnak a médiához.Magad is láthatod, akár itt a shock-on is, hogy egy interjúból kiragadott mondatból is cikket kreálnak.Lásd " nagyon tiszteljük Justin Biebert".Arról is meddig ment a csámcsogás.A bulvármédia minden szarra ráugrik, hogy az adott nagy névvel jobb olvasottságot érjen el.Ez a metal-media világában úgy tűnik a Metallica.És sikerül nekik? Bakker úgy tűnik igen, mert csak felbukkan a név a cikkben és már toljuk is a kommenteket.Már ott tartunk, hogy egy Slayer,Anthrax, Megadeth stb cikk nincs a metallica megemlítése nélkül ilyen-olyan okból.Azért ezt már biztos nem ők intézik így.A jó újságíró tudja mi vonzza oda a tekinteteket.
Idézet
 
 
+9 #7 Aaaarrrggghhh.... 2014-01-18 18:31
Mert nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, én már kicsit unom az újabb és újabb korlátok ledöntését, ha az nem zenei jellegű. Ezek mind kapálódzások, csak mutatja, hogy ők is tisztában vannak vele, hogy valószínűleg nem fognak már alapművet letenni az asztalra, nem tudnak a legextrémebb zenekar lenni, a legvadabb, legtechnikásabb , legdallamosabb, legakármilyeneb b zenét elkészíteni, és ezzel nincs is baj, csak ne azzal kompenzáljanak, hogy ilyen hatásvadász címekre hajtanak. Mert be lehet gyűjteni, hogy ők az első együttes, akik gombapörköltet főztek egy arénakoncert közben, vagy akik a lábukkal gobelint készítenek, miközben számokat írnak és jódliznak, csak a világ ezzel nincs előrébb, és még zeneileg sem lesznek nagyobbak.
Idézet
 
 
+9 #6 Aaaarrrggghhh.... 2014-01-18 18:19
Ez az egész zongorásdi, antarktiszosdi és minden hasonló ökörség egyébként egészen jó lenne, ha nem akarnának belőle állandóan szenzációt csinálni, és úgy beállítani, mint ha minden alkalommal isteni magasságba emelkednének. Vissza kellene venni kicsit az arcból, némi alázatot mutatni, ami nyilván nehéz, miután annyira nagy nevű csapatról van szó, de én örülnék (és sejtem, rajtam kívül még sokan mások is így vannak ezzel), ha meglépnék ezt, még mielőtt eljutnak oda, hogy Lars reggeli székletének állagáról is szenzációszámba menő hírként nyilatkoznak.
Idézet
 
 
+8 #5 kiss gabor 2014-01-18 16:47
Lang Lang nem is tud zongorázni.
Idézet
 
 
#4 Zoli 2014-01-18 11:45
Minden h.lyeséget kipróbálnak...
Idézet
 
 
+8 #3 a.75 2014-01-18 11:40
Pedig a So What! mennyivel ütősebb lenne az úri közönségnek!
Idézet
 
 
+5 #2 kéjsóvár bohóc 2014-01-18 11:27
Állítólag lesz egy olyan program is, hogy az orosz tajgán egy szál usankában balalajkával fogják majd a nothing else matterst előadni, miközben Lars Ulrich meg farkasokkal keringőzik. DDD)
Idézet
 
 
+3 #1 Sárvári Gábor 2014-01-18 10:44
Én mondtam! Vagyis írtam! Az előző ehhez kapcsolódó hírnél! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.