Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk Wylde szívesen játszana Dimebag helyén

Zakk Wylde megtisztelőnek érezné, ha ő játszhatná Dimebag Darrell témáit egy esetleges jövőbeli Pantera újjáalakulásnál – ezt a gitáros maga mondta egy friss interjúban. Kérdés persze, eljöhet-e valaha a lehetőség...

A háttérben valószínűleg elég komoly erők feszülhetnek egymásnak annak érdekében, hogy végre leültessék egy asztalhoz Phil Anselmót és Vinnie Pault, legalábbis erre utal, hogy az utóbbi hetekben egyre gyakrabban pörög a médiában a Pantera esetleges valamikori újjáalakulásának kérdése Zakk Wylde-dal a gitáron. Legutóbb már maga Vinnie Paul is azt mondta, hogy ha egyszer megtörténne a dolog, Zakk lenne hozzá a megfelelő ember, bár azt is rögtön hozzátette: nem kíván kibékülni Anselmóval, akivel valamikor 2003 táján beszéltek egymással utoljára, Dime meggyilkolása pedig végleg elmérgesítette a viszonyukat. Maga Anselmo nemrég azt nyilatkozta: a zakkes pletykák a vágyálom kategóriába tartoznak, ő azonban kifejezetten sajnálja, hogy ez az ábra.

A Billboard magazin ezúttal Zakknek szegezte neki a nagy kérdést. „Imádom azokat a srácokat, mindegyiküket", válaszolta Wylde. „Megtiszteltetés lenne. Hogyan is mondhatnék nemet egy ilyen ajánlatra? A legjobbat nyújtanám, hogy ők is büszkék legyenek rám."

Némiképp tovább árnyalja a képet, hogy Rex Brown szintén a napokban még elméleti síkon is kizárt egy hasonló újjáalakulást. „Ez egy baromság. A testvérem nem helyettesíthető", szögezte le a basszer.

A Pantera klasszikus Vulgar Display Of Power lemezének húszéves jubileumi újrakiadása már kapható. Ha nem is a Panterával, de a Black Label Societyvel Zakk Wylde június 27-én ismét Magyarországon lép fel a Concerto szervezésében.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Roenick 2012-05-23 13:28
Azért vicces ,h senki nem akarja ,de még is mindenki erről beszél!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.