Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk Wylde nagyban gyártja a riffeket az új Black Label Societyhez

0918blsMegkezdte az új album munkálatait a Black Label Society. Zakk Wylde-ék szokás szerint nem fognak sokat ülni a friss dalokon, az egyelőre cím nélküli lemez már jövő tavasszal megjelenhet.

„Írunk, írunk és írunk minden nap, mióta csak hazatértünk a Megadeth-féle Gigantourról", mondta Zakk a Billboardnak. „A zenében ott lesznek a súlyos riffek meg mindaz, amit mindenki ismer és szeret. Az Order Of The Black óta már több mint három év telt el, ami elég durva, de közben végig dolgoztunk: turnéztunk meg ilyesmi, szóval nem arról volt szó, hogy otthon ültünk volna. De azért furcsa, hiszen annak idején, amikor beindult a csapat, évente kihoztunk egy lemezt és közben folyamatosan koncerteztünk is. De nem bánom, hogy végül így alakult..." Az új Black Label Society lemez a jelenlegi állás szerint 2014 tavaszán kerülhet majd a boltokba.

A zenekar akusztikus megközelítésű koncert DVD-je, az Unblackened szeptember 23-án jelenik meg, anyagát március 6-án rögzítették a Los Angeles-i Club Nokiában. A zenekar felállását, amelyben Zakk mellett Nick Catanese gitározik, John DeServio basszusozik és Chad Szeliga dobol, ezen a bulin speciális vendégek egészítették ki, hogy minél szebben szólaljanak meg a dalok: a billentyűket Derek Sherinian nyomkodta, Greg Locascio pedig a teltebb vokális hangzás érdekében volt jelen.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.