Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

You’re Falling: új szám a Rhapsody-énekesek közös lemezéről

Január 26-án közös lemezzel jelentkezik két kiváló olasz énekes, akik ráadásul mind a Rhapsody különböző inkarnációi élén váltak ismertté. Fabio Lione és Alessandro Conti albumáról most a második dalt is bemutatták.

1124lioneconti

Közös lemezt ad ki 2018 elején a Frontiers Fabio Lionétól és Alessandro Contitól. A Luca Turilli-féle Rhapsody jelenlegi, illetve a banda eredeti – de egy turnéfelállásban szintén jelenlegi (...) – énekese simán csak Lione / Conti néven jelentetik meg nagylemezüket, amelyet a DGM kiváló gitárosával, Simone Mularonival raktak össze. Mularoni nemcsak dalszerzőként, hanem producerként is jegyzi a projekt nevét viselő albumot, amelyet súlyos, power metalos irányúnak ígérnek.

lioneconti_cA dallista az alábbi:

01. Ascension
02. Outcome
03. You're Falling
04. Somebody Else
05. Misbeliever
06. Destruction Show
07. Glories
08. Truth
09. Gravity
10. Crosswinds

A lemezen a három főszereplő mellett Marco Lanciotti dobos és Dilippo Martignano billentyűs működött még közre, a basszust Mularoni tolta fel. Az Ascension című dal máris meghallgatható. Fabio Lione és a Rhapsody búcsúturnés legénysége március 8-án Budapesten is fellép, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 mindtower 2018-01-14 14:21
A nagy igyekezetben, hogy mielőbb pénz álljon a házhoz, lényegében sikerült a "You're Falling" verzedallamát egy az egyben átvenni/ellopni a Queensryche zseniális "The Mission" című nótájából (1988 Operation Mindcrime). Még a fokozást és a harmóniáváltást is...

Az még rendben lenne, hogy úgy általában futószalagon kell gyártani a roppant igényes rajongóknak, a tökegyforma, invenciótlan lemezeket, de nincs a közelükben egy road vagy legalább egy takarítónő, aki ismerné az ominózus Queensryche szerzeményt és észrevenné a pofátlan nyúlást?!?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.