Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wrath: szöveges videó Jeff Scott Soto heavy metalos projektjétől

1012jssInside The Vertigo lesz a címe a SOTO nevű projekt első albumának, amely januárban jelenik meg, és mint az a névből is sejthető, Jeff Scott Soto játssza benne a főszerepet. Az énekes legtöbb munkájánál súlyosabbnak, progosabbnak ígérkező lemezhez máris elkészült egy szöveges videó.

Gus G, Ozzy Osbourne és a Firewind gitárosa jegyzi szerzőként azt a Wrath című dalt, amelynek szöveges videóját a hétvégén tette közzé Jeff Scott Soto. Gus gitározott és basszusgitározott is a számban, amely a SOTO zenekar 2015 januárjában megjelenő debütáló anyagára kerül majd fel: a lemez új színeket csempész JSS repertoárjába, lévén súlyosabb, heavy metalosabb vonalon mozog, mint azok az albumok, amelyeken Jeff hangját általában hallani szoktuk.

A némileg módosított elnevezés bizonyára csakis ennek köszönhető, a banda tagjait ugyanis jól ismerhetjük JSS mellől: a gitárosi posztokon Jorge Salánt és BJ-t találjuk, aki billentyűzik is, a dobos Edu Cominato, a basszer pedig David Z. A dalokba ugyanakkor mások is belenyúltak szerzőként, Gus mellett például az Adrenaline Mob gitárosa, Mike Orlando is együtt dolgozott Jeff-fel a Final Say című számban. Ezek mellett olyan szerzemények szerepelnek majd az első lemezen, mint a címadó, a Break, a The Fall, a Wrath, az End Of Days, a Narcicisstically Yours, a When I’m Older vagy a Karma’s Kiss.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 queensryche999 2014-10-12 20:10
Idézet - pekkae:
Összevissza beszélsz ember.


? Kifejthetnéd.
Idézet
 
 
+1 #3 pekkae 2014-10-12 16:04
Összevissza beszélsz ember.
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2014-10-12 10:12
Harmadik nekifutásra sikerült meghallani a jót is, csak az az elcsépelt és "iskolás nyitóriff ne lenne, meg az ózás.
Viszont Gus mára élvezhetőbben ír meg és játszik Zakk-féle megoldásokkal (is) operáló szólót, mint maga Zakk,.
Idézet
 
 
#1 queensryche999 2014-10-12 09:49
Imádom Sotot, de ez a nóta még az odatett szóló ellenére sem egy nagy eresztés, ami a kreatív potenciált illeti. Sajnos Gus a szólólemezén sem győzött meg mint szerző. Baromi jó gitáros, de egyelőre maradjunk ennyiben.

(Mielőtt elpostáztam a hozzászólást, kíváncsiságból tettem egy kísérletet és megnéztem, mit írtatok a lemezéről. Nyugtáztam, hogy a cikkíró is hasonló véleményen volt. )
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.