Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

World Scum: nézd meg az új Soulfly klipet!

Március 13-án jelenik meg a Roadrunnernél a Soulfly új nagylemeze, az Enslaved, amelynek első klipjét a World Scum című dalhoz forgatták Max Cavaleráék. A klip magyarországi premierjére nálunk kerül sor - szóval nézd meg, mire jutottak Maxék!

A videó koncepciójáért Max mellett a rendező Thomas Mignone felelt. A klipet Los Angeles környékén forgatta le a csapat, és a szöveggel összefüggésben a történelem olyan gyászos fejezetei köszönnek belőle vissza, mint az orosz cári család lemészárlása, a Zyklon-B gáz tömeggyártása vagy a gulágok világa, és még Jézus és az Antikrisztus leszámolására is sor kerül benne.

A Chris „Zeuss" Harris producerrel felvett Enslaved anyag Max főhadiszállásán, Phoenixben került rögzítésre. A banda legutóbbi anyagához, a 2010-es Omenhez képest a felállás két poszton is változott: Joe Nunez dobost David Kinkade (Borknagar, Arsis, Malevolent Creation) váltotta, Bobby Burns basszusgitáros helyén pedig Tony Campos pengeti a négyhúrost. A Max – Marc Rizzo kreatív mag ugyanakkor változatlan.

A lemezen olyan vendégek bukkannak majd fel, mint a Devildriver frontember Dez Fafara és a Cattle Decapitation énekes Travis Ryan, de egy hegedűs is színesíti majd a hangzást az egyik dalban. Érdekesség, hogy a Max mostohafiáról, az 1996-ban meggyilkolt Dana Wellsről szóló Revengeance dalban a főnök két vér szerinti fia, Igor és Zyon is felbukkannak, az előbbi vokálozik, utóbbi dobol. Max másik mostohafia, Richie szintén hallatja hangját a dalban.

A csapat tizennégy dalt rögzített a lemezhez (Resistance, World Scum, Intervention, Gladiator, Legions, American Steel, Redemption Of Man By God, Treachery, Plata O Plomo, Revengeance, Chains, Slave, Bastards, Soulfly VIII), de ezek közül csak tizenegy kerül fel a sima verzióra, három a különböző speciális kiadások bónuszaként szerepel majd. Az első videoklip a World Scumra készül majd.

A Soulfly február végén kezdi meg a turnézást Brazíliában: Maxék 2002 óta nem játszottak a frontember szülőhazájában. Érdekesség, hogy ezen a körúton Cavalera elsőszülött fia, Zyon dobol majd a zenekarban, aki tavaly már beugrott a bandába egy belga fesztiválfellépés erejéig. Zyon többek között arról is közismert a metal világában, hogy a Sepultura klasszikus 1993-as Chaos A.D. nagylemeze az ő méhen belüli szívhangjaival indult.


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 M 2012-02-16 20:39
a szám egész jó. szaggat. kiváncsian várom a végeredményt. a videó meg nem vészes. egész jól passzol a hangulathoz.
Idézet
 
 
+4 #3 tiBikEEe 2012-02-16 20:30
Kicsit fura ez nekem Soulfly-tól de nem rossz... :D alig ismertem rá Max hangjára :O :DD
Idézet
 
 
#2 Tomika 2012-02-16 18:34
Ez nekem sem jön be....
Idézet
 
 
-4 #1 Mr. Cool 2012-02-16 18:07
Szarok az ilyen klippek, fúj. Viszont a zene sem egy nagy eresztés... Akármelyik másik hasonló stílusú banda is játszhatná. Semmi különös.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.