Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Windstein szerint kizárt, hogy Anselmo Panteraként akarna turnézni

0630down3Ha valakinek rálátása van Phil Anselmo és Rex Brown dolgaira, az alighanem Kirk Windstein, a Crowbar főnöke, aki az énekes gyermekkori jóbarátja, és a basszerrel és hosszú évekig zenélt közösen. Kirk simán el tudja képzelni, hogy a Pantera három élő tagja összejöjjön egyszer, azt viszont nem, hogy mindezt ezen a néven tegyék.

„Tudom, hogy Phil játszott Panterát a Black Labellel a mostani Downnal közös turnén, de nem hinném, hogy ezt így valaha is Panterának neveznék”, mondta Kirk a Riff-Magnek. „Valami olyasmit el tudok képzelni, hogy Philip Anselmo, Rex Brown, Vinnie Paul és különleges vendégként Zakk Wylde a Pantera zenéjét játssza, vagy valamilyen formában megünnepli a Pantera örökségét, de hogy azt mondják rá: ez a Pantera? Na, azt nem. Számomra az is jó ötletnek tűnik – még ha üzletileg biztos nem ez lenne a legjobb megoldás –, mint amikor Phil ezeken a Metal Masters klinikákon Kerry Kinggel meg másokkal zenél, na, egy ilyenhez nagyszerű lenne hozzátenni Zakket, hogy ő is játsszon. Ha Phil és Vinnie képes lenne rendezni a nézeteltéréseit, és össze lehetne hozni őket hármójukat Rexszel, odatenni Zakket egy kis játékra, meg pár olyan arcot még, aki szintén jó barátságban volt Dime-mal – ez például tök jó lenne.”

Kirk ugyanakkor egyvalamit leszögezett. „Hosszú évek óta ismerem Philipet, és ennek alapján nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt az egészet Panterának neveznék. De miért ne játszanának pár dalt? Mindenki szereti a Panterát, nekem is az egyik örök kedvencem. Az én generációm, vagy ha úgy tetszik, az újabb generáció legjobb metalbandája volt.”

Kirk és a Crowbar júniusi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.